Merhaba arkadaşlar yine ben . Her ne kadar almayı reddetssem de artık kabullenmek zorunda kaldım , akıllı telefon almam gerek. Gözüm yükseklerde değil hatta alçaklarda

Sanırım başlangıç vs seviyeleri var çok iyi anlamıyorum ama başlangıcın en iyisi ile ortanın ortası arasın da bir telefon arıyorum.Oyun oynasam bile şarjı uzun süre gitsin.(oynayacağım oyunlar gba vs gibi emulatorler)
Özetlemek gerekirse kesinlikle olmasını istediğim ,
olmazsa olmaz , özellikler :
-Boyutları küçük olmalı ekranla birlikte en fazla 4,5 inç , ekran da yaklaşık 4 inç olsa yeter (pratik kullanım açısından).
-Şarjı uzun süre gitmeli (internet vs kullanmayacağım ; 3G , bluetooth , kablosuz kapalı olacak.Oyun oynama konusunda , emulatorlerden oynayacağım şarjı pek etkileyeceğini sanmıyorum) .
-Geri vs gibi özellikler dokunmatik tuş olarak bulunmalı , yani ekranda çıkıp istediğinde kapatılabilen gibi değil .
-Aslında biraz ekstra ama GBA , SNES , NES , SEGA Genesis gibi cihazların emulatorlerini çalıştırması (Bunun yapamayan yok sanırım)
Ben bu özelliklerde LG Optimus L3 diye bir telefon buldum , onu önerir misiniz
DÜZELTME:Arkadaşlar 4,5 inç derken biraz abartmışım , küçük bir telefon arıyorum mümkünse 3,5 inç önerin , şu ana kadar yardımcı olanlara teşekkür ediyorum
Yardımcı olursanız çok sevinrim.
Bookmarks