Sagolun arkadaslar bilgileriniz icin. Ama bn hala pc de sarj edemiyorum kolu. Kabloda degistim ayni(PS63) Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
iPhone cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sagolun arkadaslar bilgileriniz icin. Ama bn hala pc de sarj edemiyorum kolu. Kabloda degistim ayni(PS63) Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
Pil yuvasi bul bitane 3 lü xbox gbi kolun alt kismina silikonla yapistir.duracell pil al 3 tane tak gitsin ufak bi delik ac icerideki bataryayi cikar kabloyu kes +/- uclari pile ver olsun bitsin sahsen elimdeki 2.kola boyle bisey yapmayi dusunuyom zira aliexpressden 30 tl ye aldim orjinalden ayirt etmek imkansiz hatta dahada saglam diyebilirim ama gelkorki pili kotu.deniycem ben
jackal_949 Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
Dostum bataryasında şişme, akma vs. varmı? varsa batarya ölüdür. Telefoncu arkadaşlar dilini dokundurarak anlıyolardı. tabi bununda çözümü olduğunu duymuştum elindeki bataryanın voltajına uygun adaptörle bataryayı şoklayacaksın. ayrıca en iyi şarz eden @[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın] arkadaşımızın dediği gibi televizyondur. bazan pc üzerinde fazla bağlantı yüzünden ana kart yeterli akım göndermiyor sanırım o yüzden şarj olmayabiliyor.
Bozo. Nickli üyeden alıntı:
pil şoklama: piliniz ne kadar örnek verıyorum 12V ... 1 adet 24V lık adaptor bulun .. uclarını aynı baglamaya dıkkay edın yanlız ... + ve - uclar bırbırıne uyum saglasın yanı .. ve elektırıgı verın ... 3 gunde sarjı bıten nokıa 3310 bataryamın omru 1 haftaya kadar yukseldı ...
NOT: BU ISLEMI YAPARKEN PIL TELEFON UZERINDE OLMASIN SAKIN TELEFONUN BEYNINE KADAR HERYERINI YAKARSINIZ.. SADECE PİLE UYGULAYIN .. AYRICA SORUMLULUK KABUL ETMIYORUM ONUDA SOYLIYEYIM
Konu monemu tarafından (10-30-2014 Saat 12:48 PM ) değiştirilmiştir.
ferhanANK (10-30-2014)
@[Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
Dostum söylemimi kuvvetlendirmene sevindim
Ben ds3'lerimi ps3 uzerinden sarz etmiyorum
Sirf usb girisleri yipranmasin diye
Tv'nin arkasina uzatma kablosu surekli takili halde birakiyorum
Ne zaman ihtiyac olursa sarz ediyorum
Tabii tv'nin duzenli akim gondermesi baslibasina bi +
This is not just a game!!!
(PS63) Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
Tv de bir deneyim arkadaslar t.ederim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks