Arkadaşlar,yarın sabah yola çıkıyorum inşallah..Hepiniz Allah a emanet olun[MENTION=14041]KiRa[/MENTION] hayırlı tezkereler
![]()
Arkadaşlar,yarın sabah yola çıkıyorum inşallah..Hepiniz Allah a emanet olun[MENTION=14041]KiRa[/MENTION] hayırlı tezkereler
![]()
Ben askerliğimi yapalı on yıldan fazla oldu. Benden [MENTION=1118]ferhanANK[/MENTION] kardeşine, aklında tutman gereken bir iki tavsiye!
1. Askerde mantık yoktur, ne en önde olup sivril! Ne de en arkada olup unuttulmaya çalış. her zaman ortada ol! ( Hep en çok işi yapan en arkadaki ile en öndekidir. )
2. Kesinlikle ama kesinlikle memleketlim, toprağım diyenden uzak dur. ( Çünkü Toprak , toprağı gurbette ...Neyse anlayan anladı. )
3. Askerliğe başladığında sanki hiç bitmeyecekmiş hatta orada doğmuş hissine kapılacaksın, fakat bittiğinde ise nasıl bittiğini anlayamıyorsun bile. ( Adaptasyon süreci hep sancılıdır... Bunu hep aklında tut bir an bile çıkarma. Başlangıçta verilen Koordinasyon, oryantasyon ve spor gibi eğitimlere agırlık ver. kafanı mesgul tutar. )
4. Askerlikte meslek önemlidir, Yemin törninden sonra meslek sorarlar Berber, Terzi, Boyacı vs. varsa söyle sakın saklama hem kafanı meşgul tutar hem de rahat geçirmeni sağlar. ( Yanlız ne yaparsan yap şoförlüğüm var deme! ehliyetin varsada sakla götürme araç zimmetlerle hiç birşey yapmazsa bile arkadaşınla aranı açar. )
5. Doğu ile batıda askerlik çok farklıdır. Doğuda rahat eder iken, batıda adamı biraz sıkarlar. ( Eğitimden başını kaldıramazsın. )
şimdilik aklıma gelenler bunlar Hayırlısı ile git hayırlısı ile gel. ALLAH utandırmasın...
Konu monemu tarafından (12-19-2014 Saat 09:05 AM ) değiştirilmiştir.
[MENTION=45984]monemu[/MENTION] Kardeş kusura bakma gec cevap yazdığım için. 19 aralıkta teslim olmuştum. Telefonda soktum ama arama yapıldığını görünce babalara verdim. Keskede soksaydiminşallah usta birliğinde sokabilirim.
![]()
Çok teşekkür ettim taktikler için. Bekliyorum Nasihatleri
Buda bugünkü yemin töreninden değerli can dostlar
Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk
Konu ferhanANK tarafından (01-09-2015 Saat 07:44 PM ) değiştirilmiştir.
Vayy askere bak çakı gibibir anda acemi birliğimi hatırllatın sanki oradaymışım gibi
nasıl gidiyor askerlik memnun musun ?
Eyvallah kardeşDün yemin töreni vardı.Bizimkiler geldi yanıma sağolsun varolsunlar
Salı akşamı Kırklareline ustabirliğine gideceğim inşallah
Çok şükür 3 haftalık acemilikte herşey çok iyidi.Komutanlar,arkadaşlar,ortam felan.. Sağa dönn,sola dönnn, 1 2, 3 4, uygun adım marşla beraber söylenen marşlar çok iyiydi
![]()
"Türkler size saldırmadan siz sakın Türklere saldırmayın çünkü onların gelecekte İslamiyet'e çok hizmetleri bulunacaktır.''
Çavuşların işi zor valla.Bizim ordada vardı 81 çavuş eğitim diye.Biz sabah 6 da kahvaltı sırası beklerken,onlar marşlar eşliğinde yürüyüş yapıyorlardı uygunAlayı inletiyorlardı valla.Ne insanlar vardı ya.İnsan demeye bin şahit lazım valla.Sanki insan değilde başka birşeylerdi
Eyvallah
[MENTION=112040]GAMEMASTER[/MENTION] : Eyvallah kardeşim sağolasın.Darısı sana ve diğerlerine inşallah
[MENTION=30729]insan[/MENTION]: Abicim 87 liyim ben.Üniversite,iş,güç derken bu zamana nasip oldu![]()
Bedelliden yararlanamadın mı?Boşver iyi ki de yararlanmamışın bedelli büyük haksızlık sağlıklı olan her Türk erkeği çakı gibi yapmalı.
"Türkler size saldırmadan siz sakın Türklere saldırmayın çünkü onların gelecekte İslamiyet'e çok hizmetleri bulunacaktır.''
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks