Senaryolu seri oyunları yazabilir misiniz? Her türden...
deli98 (09-26-2015)
Moh: Medal Of Honour kardeşmufsar Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
KArdeş kesin dene Patapon u.Bende ilkbaşlarda senin gibi düşünüyordummufsar Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
Bunun haricinde Resistance retribituon var mükemmel
![]()
deli98 (09-26-2015)
Doğrudur , herkesin oyun anlayışı farklı , benim en severek oynadıklarım bunlardımufsar Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
![]()
Sonic the Hedgehog FAN
RETROGAMER
MDD
ferhanANK (09-26-2015)
Konu devamı yok Silent Hill oyunlarında. her oyunda farklı konu var.mufsar Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
Silent Hill 1-2-3-4(The Room), Homecoming, Origins, Shatterde memories... Hepsi farklı konsollarda..
Ama PSP'de oynayabileceklerin, 1-2 (psx olarak sanırım), Origins, Shattered memories..
Aklıma gelenler bunlar..
PSP zorlayan en üst grafikli 3 oyun var
-God of War Chains Of Olympus
-God Of War Ghost Of Sparta
-Resistance Retribution
Aslında Crush da süper oyun tavsiye ediyorum onu bir deneyebilirsin abi , echochrome kafayı yedirtiyo insana Crush öyle değil üstelik çok farklı bi oynanış tarzı var baktıysan abi , 2D - 3D arasında geçiş yapıp bölümü bitirmeye çalışıyosun.
Konu deli98 tarafından (09-30-2015 Saat 11:24 PM ) değiştirilmiştir.
Sonic the Hedgehog FAN
RETROGAMER
MDD
ferex28 Nickli Üyeden Alıntı [Linkleri Sadece Kayıtlı Üyeler Görebilir. Üye Olmak için Tiklayın]
Resistance Retribution denicem.
god of war oyunları grafik yönünden kaliteli ve zorlar diyosunuz ama tavsiye edermisiniz? yani oyun güzelmi o önemli
O kadar oyun siralamissiniz, bir kisinin bile aklina Metal Gear serisi gelmemis, ayipladim bak simdi
Senaryolu oyun denince benim aklima ilk gelen Metal Gear serisidir, PSP'ye cikmis oyunlari da soyle;
Metal Gear Solid Portable Ops
Metal Gear Solid: Peace Walker
(Metal Gear Acid 1&2 de var ama tarz olarak farkli, kartlar ile ilerleniyor, o yuzden cok tavsiye edemiyorum)
Senaryolu RPG istersen de sunlar ilk aklima gelenler;
Valkyria Chronicles 2 (Ilk oyun PS3'e cikmisti ama ikisi birbirinden bagimsiz oynanabilir)
Jeanne d'Arc
Final Fantasy Tactics: War of the Lions
Crisis Core: Final Fantasy VII
Final Fantasy Type-0
(Final Fantasy serisini seversen 1'den 4'e kadar olan oyunlari da PSP'ye cikardilar ama guncel oyunlar karsisinda grafik olarak yavan kalabilirler)
Persona 3 Portable
Star Ocean
Valkyrie Profile
Bunlarin yanisira keyifle oynadigim ve herkese tavsiye edecegim PSP oyunlari;
Mega Man Maverick Hunter X
The 3rd Birthday
Burnout
God of War: Chains of Olympus
God of War: Ghost of Sparta
(God of War seversen benzer oynanis sunan Dante's Inferno'yu da deneyebilirsin)
Prinny: Can I Really Be the Hero?
Resistance: Retribution
SoulCalibur: Broken Destiny
Star Wars: The Force Unleashed
Syphon Filter: Dark Mirror
Syphon Filter: Logan's Shadow
Tekken 6
Dikkat cekmistir, listemde spor oyunlari yok, bunun sebebi PSP'de spor oyunlari oynamayi pek tercih etmiyor olmam. Eminim PSP'ye gayet kaliteli spor oyunlari da cikmistir.
Benim icin olmazsa olmazlar bunlar arada belki birkac tane atlamisimdir![]()
Zepharoth hep baba oyunları yazmış.. Hakkaten oynayasım geldi.
Mega Man Maverick Hunter X efsane(benim için)
Sonic the Hedgehog FAN
RETROGAMER
MDD
mufsar (10-16-2015)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks