12 TB Launchbox Tüm Konsollar Full Rom Set

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Arcade Emulation kategorisinde konohali tarafından oluşturulan 12 TB Launchbox Tüm Konsollar Full Rom Set başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,950 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Arcade Emulation
Konu Başlığı 12 TB Launchbox Tüm Konsollar Full Rom Set
Konbuyu başlatan konohali
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan qdenizq

konohali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2009
129
38
28
32
konuyu nereye açacağımı şaşırdım buraya açayım dedim tuna abi bu arşive el atmalı bence bu arşivi gördüm çok beğendim aklıma tuna abi geldi böyle bir arşivi nasıl yapmaz diye düşünmüştüm gerçekten harika bir oyun arşivi 12 tb hemde
linke tıklamayın direk kopyala yapıştır yapın
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

tuna abi bunu alırsa ilk müşterisi ben olurum

çoğu oyunların trophy desteği var ps1 psp nes sega falan

Tam 100 Küsür Sistem var istediğin konsolu oyna olmayacak oyun yok

mctuna @mctuna

detaylı bilgi için bana yazabilirsin tuna abi bu sistem hakkında herşeyi biliyorum 57 GB Sürümü vardı bende

Son düzenleme:

brkturna

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 6, 2021
82
38
18
Ben ilk müşteri olmazdım herhalde çünkü 430 Sterlin yaklaşık 5.750 TL ediyor.

Gerçi 12 TB HDD ile gelecek onun eşdeğer fiyatı da şu an baktım en uygun 2.750 TL civarında (WD 12 TB Ext. HDD 3.5") ve HDD bedelini
düşersek oyunlar için 3.000 TL değer biçilmiş oluyor. Sanırım ben 12 TB HDD alsam bu oyunları kendim indirmeyi tercih ederdim
çünkü gördüğün oyunların tamamı internette bedava olarak var. Ayrıca bu ürün İngiltere'den gidip kendiniz almayacaksanız
kargo ve gümrük bedeli en az %25 olacaktır. (üye olmadan ilgili siteye baktığımda kargo ücretsiz ve vergi Türkiye için sıfır gözüküyor
ama muhtemelen yanlıştır başka ülke adresleri girerek de baktım hepsinde sıfır gösterdi. Yani site doğru göstermiyor gibi. Çünkü Türkiye'ye
hdd vergisiz girmez bunu biliyorum. Amazon üzerinden çok HDD aldım buradan biliyorum. Zaten gümrüksüz giren hiçbir şey yok sayılır.)

Eğer gümrük bedeli de katarsak 5.750 x 1.25 maliyet = 7200 TL civarı olur üzerine de en düşük kar koyalım o da yuvarlak hesap minimum
800 TL olsun hadi etti mi sana 8000 TL minimum bedel. Tabi gerçekte dükkanı olup bunu getirtip satarak para kazanmak isteyecek kişi en az
10.000 TL ister sanırım bu durumda ben gidip PS5 almayı tercih ederdim.

Neyse bu benim fikrim tabi herkes kendi bilir ama 12 TB hdd içindeki iddia edilen 100 bin'den fazla oyundan oynanacak iyi olan en fazla
1000 tane oyun çıkar ve bunları kendiniz zaten internetten bedava indirebilirsiniz. Bunlar içinde 1 TB lık bir HDD'iniz var ise bu boşluk
fazlasıyla yetecektir. Oyunları bilgisayarda çalıştıran emulatörlerin hepsi de zaten internette var.

Yine de buna değer diyen alabilecek olanlara hayırlı olsun diyeyim. :)

konohali

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2009
129
38
28
32
Ben ilk müşteri olmazdım herhalde çünkü 430 Sterlin yaklaşık 5.750 TL ediyor.

Gerçi 12 TB HDD ile gelecek onun eşdeğer fiyatı da şu an baktım en uygun 2.750 TL civarında (WD 12 TB Ext. HDD 3.5") ve HDD bedelini
düşersek oyunlar için 3.000 TL değer biçilmiş oluyor. Sanırım ben 12 TB HDD alsam bu oyunları kendim indirmeyi tercih ederdim
çünkü gördüğün oyunların tamamı internette bedava olarak var. Ayrıca bu ürün İngiltere'den gidip kendiniz almayacaksanız
kargo ve gümrük bedeli en az %25 olacaktır. (üye olmadan ilgili siteye baktığımda kargo ücretsiz ve vergi Türkiye için sıfır gözüküyor
ama muhtemelen yanlıştır başka ülke adresleri girerek de baktım hepsinde sıfır gösterdi. Yani site doğru göstermiyor gibi. Çünkü Türkiye'ye
hdd vergisiz girmez bunu biliyorum. Amazon üzerinden çok HDD aldım buradan biliyorum. Zaten gümrüksüz giren hiçbir şey yok sayılır.)

Eğer gümrük bedeli de katarsak 5.750 x 1.25 maliyet = 7200 TL civarı olur üzerine de en düşük kar koyalım o da yuvarlak hesap minimum
800 TL olsun hadi etti mi sana 8000 TL minimum bedel. Tabi gerçekte dükkanı olup bunu getirtip satarak para kazanmak isteyecek kişi en az
10.000 TL ister sanırım bu durumda ben gidip PS5 almayı tercih ederdim.

Neyse bu benim fikrim tabi herkes kendi bilir ama 12 TB hdd içindeki iddia edilen 100 bin'den fazla oyundan oynanacak iyi olan en fazla
1000 tane oyun çıkar ve bunları kendiniz zaten internetten bedava indirebilirsiniz. Bunlar içinde 1 TB lık bir HDD'iniz var ise bu boşluk
fazlasıyla yetecektir. Oyunları bilgisayarda çalıştıran emulatörlerin hepsi de zaten internette var.

Yine de buna değer diyen alabilecek olanlara hayırlı olsun diyeyim. :)
ya ben almak istiyorum tuna abi bu sistemi getirse kesin alıcıyım valla

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,480
4,895
113
Gardasim bence çok heyecanlısin bana sorarsan deymez veriler zaten nette var

Ayrıca Tuna abi bu riske girmez gibime geliyor.
Gereksiz maliyet.

Hem neden tuna abiye almasıni söylüyorsun direk sen ver siparişini :)

qdenizq

Çeyrek Asırlık Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 15, 2009
163
11
18
49
slmlar aynı yerde bulut indirme satışıda var ftp olarak indiriyorsun kargo ıvır zıvır olmuyor ben aldığımda 8 tb olanı 39 paund du oazaman bu şekllde daha uygun alabilirsiniz
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.