1600 adet dev PS1/PSX oyun kolleksiyonu (Torrent) [NTSC-US]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 İçin PSX - Ps1 Oyunları kategorisinde EmuMaster tarafından oluşturulan 1600 adet dev PS1\/PSX oyun kolleksiyonu (Torrent) [NTSC-US] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,579 kez görüntülenmiş, 32 yorum ve 12 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 İçin PSX - Ps1 Oyunları
Konu Başlığı 1600 adet dev PS1\/PSX oyun kolleksiyonu (Torrent) [NTSC-US]
Konbuyu başlatan EmuMaster
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kadirefecoskun

EmuMaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2010
814
57
28
NOT:kristijan1001 adlı üyeden alıntıdır.Bu emeğinden dolayı kendisine çok teşekkür ediyoruz.Sağolsun varolsun.

Thank you kristijan1001

Oyun listesi (1600 adet NTSC-US) :

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Oyunlar için torrent dosyası:

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
İndirmek için torrent programı:

Kod:
Bin dosyasını iso'ya çevirmek için program:

Kod:
Çevirmek istediğiniz oyunun .bin uzantılı dosyasını isobuster programına sürükleyin.Sol menüden en üst seçeneğe sağ tıkladığınız zaman resimdeki gibi RAW (*.bin, *.iso ) seçeneği çıkacak ona basın ve oyunu iso uzantılı olarak kaydedin.

:party::birthday::band3:

yasco

Forum Admini
Forum Admini
Mar 27, 2008
2,430
2,420
113
39
Siteye Git
Oyunları indirip rar dan çıkartın harici bir hdd ye flash PSXGAMES klasörü oluştur daha sonra içine bin uzantılı oyunu klasör halinde at multimandan oyunu çalıştır..

I:\PSXGAMES\World Soccer Jikkyou Winning Eleven 3 - Final Ver. (Japan)\World Soccer Jikkyou Winning Eleven 3 - Final Ver. (Japan) (Track 1).bin​

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 11, 2012
3,045
268
83
Bu kadar basit yani normal oyun atarmıs gibi peki ben tek link indirmek istiyorum nette bildigin ps1 oyunu indirir gibi mi indirecegim ? Ayrıca EmuMaster arkadasımız oyunu iso ya cevirin dedi siz direk atmamızı istiyorsunuz dogru mu ? :)

gungrave

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 27, 2012
121
0
16
Bu kadar basit yani normal oyun atarmıs gibi peki ben tek link indirmek istiyorum nette bildigin ps1 oyunu indirir gibi mi indirecegim ? Ayrıca EmuMaster arkadasımız oyunu iso ya cevirin dedi siz direk atmamızı istiyorsunuz dogru mu ? :)
evet doğru çünkü multiman track dosyalarını birleştirip açıor

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
3,002
374
83
40
Adam direk Sniper ile vurmuş olayı :) emeğe saygı.

burakg18

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 17, 2009
18
0
1
Arkadaşlar bu arşivin tamamı bende mevcut.İsteyen olursa ps3 oyunlarıyla takas yapabilirim