hkn07 Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Şub 24, 2014 12 2 0 Mar 21, 2014 #1 Merhaba arkadaşlar elimde 1 tane 320 gb laptop hdd var. Usb 2.0 destekleyen 2.5"hdd kutularından alsam Ps2 ye usbden bağlasam olurmu çalışırmı ? Ps2 gerekli gücü usbden verirmi çalışması için ?
Merhaba arkadaşlar elimde 1 tane 320 gb laptop hdd var. Usb 2.0 destekleyen 2.5"hdd kutularından alsam Ps2 ye usbden bağlasam olurmu çalışırmı ? Ps2 gerekli gücü usbden verirmi çalışması için ?
sirkumsali Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Haz 23, 2014 12 1 3 Tem 27, 2014 #2 Çalışır. Ben kalın kasa ps2 de open loader ile yapıyorum
egeoz Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Ağu 2, 2014 1 0 0 Ağu 2, 2014 #3 Nasıl bağlıyorsun diski? Bende disk bağlayıp Linux yüklemek istiyorum ama Network adapter diye bir alet gerek.
Nasıl bağlıyorsun diski? Bende disk bağlayıp Linux yüklemek istiyorum ama Network adapter diye bir alet gerek.
Unknown C/C++ Developer Moderatör Ağu 21, 2009 1,165 265 83 Ağu 2, 2014 #4 egeoz' Alıntı: Nasıl bağlıyorsun diski? Bende disk bağlayıp Linux yüklemek istiyorum ama Network adapter diye bir alet gerek. Genişletmek için tıkla ... Bende denemek istemiştim zamanında ama network adapter gerektiği için uğraşmamıştım hatta ebay'den satın alacaktım ama bulamadım ne yazık ki...
egeoz' Alıntı: Nasıl bağlıyorsun diski? Bende disk bağlayıp Linux yüklemek istiyorum ama Network adapter diye bir alet gerek. Genişletmek için tıkla ... Bende denemek istemiştim zamanında ama network adapter gerektiği için uğraşmamıştım hatta ebay'den satın alacaktım ama bulamadım ne yazık ki...