2. el fat ps3 aldım.

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde Jeffhanneman tarafından oluşturulan 2. el fat ps3 aldım. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,378 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı 2. el fat ps3 aldım.
Konbuyu başlatan Jeffhanneman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Jeffhanneman

Jeffhanneman

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 17, 2015
11
0
0
2. el Fat PS3 aldım ve ömrü ne kadardır tahmini ne kadar oynanır.Sıkıntı arıza çıkar mı altındaki etikete dokunulmamış hiç bi etiketinde sıkıntı yok sanırım tamir görmemiş hiç?

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
0
China
Elektronik cihazlar icin omur tahmini yapmak acikcasi zor, bende de fat PS3 var, 8 yil kullandim bana misin demedi, gecen sene PS4 alinca emekliye ayirdim simdi cok seyrek mesai yapiyor :) Sakasi bir yana, ikinci el PS3 alacaklara fat (kalin kasa) PS3 almalari pek tavsiye edilmiyor, bunun temel sebebi de kalin kasa PS3'lerdeki termal macunlarin miadini doldurmus olmasi ve/veya dusuk kaliteli termal macun ile piyasaya surulmus olmalarindan kaynakli olarak sari isik hatasi vermeye meyilli olmalaridir, tabi bu seni korkutmasin bu illa sorun yasayacaksin anlamina gelmez. Ama yine de ikinci el aldigin yer sana belirli bir garanti suresi tanidi ise (6 ay - 1 yil), bu sure zarfinda bol bol oyun oynamani tavsiye ederim, ne olur ne olmaz..