2 Kişilik Güzel Oyunlar İSTEK!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 2 Oyunları kategorisinde gokhan1200 tarafından oluşturulan 2 Kişilik Güzel Oyunlar İSTEK! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,076 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 2 Oyunları
Konu Başlığı 2 Kişilik Güzel Oyunlar İSTEK!
Konbuyu başlatan gokhan1200
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan safa46psn

gokhan1200

McGangsta
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
69
0
6
29
bayramda kuzenimle bir araya geleceğiz ps2 için 2 kişilik böyle eğlenceli , aksiyon , macera tarzı oyun arıyoruz bayramda vakit geçirmek için örneğin ultimate allience gibi böyle bildiğiniz oyun varsa yazar mısınız ve oyunu biraz özetleyebilir misiniz

kazegami

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 10, 2009
391
0
16
Her ne kadar TV'yi ortadan bölse de Koei'nin Dynasty Warriors ve Samurai Warriors oyunları iki kişilik oynamak için ideal. Tabi bu tarz oyunları seviyorsanız.
Fakat ben genelde Tekken gibi dövüş oyunlarını tercih ediyorum, kapışması zevkli oluyor.
Unutmadan Guitar Hero 1-2-3 de iki kişi oynamak için mükemmel seçim (bu üçü kolla oynanabiliyor fakat diğer GH oyunları gitar kontrolörü gerektiriyor dikkat!)

PalaDiN

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 22, 2009
175
0
16
bayramda kuzenimle bir araya geleceğiz ps2 için 2 kişilik böyle eğlenceli , aksiyon , macera tarzı oyun arıyoruz bayramda vakit geçirmek için örneğin ultimate allience gibi böyle bildiğiniz oyun varsa yazar mısınız ve oyunu biraz özetleyebilir misiniz
Mortal Kombat Shaolin Monks****- cok eglenceli coop oynanıyor ama manyaq bise :D

gokhan1200

McGangsta
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 8, 2009
69
0
6
29
obscure 2 kişilik mi :S şuanda guitar heroya karar verdik bakalım daha neler çıkacak biz böyle ultimate alliiance tipi oyunları çok severiz hem makara felanda oluyor o tip oyunlar şahsen ultimate allianceyi 6 kere bitirdik :D

ilkayjagger

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 6, 2008
788
0
16
43
evet obscure 2 kişilik dostum aynı ekranda oynuyorsunuz kamera açıları müsade ettikçe çokta sarıyor