PS4 Yardım 2 Kişilik Oyun Önerileri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde OneGrandPixel tarafından oluşturulan 2 Kişilik Oyun Önerileri başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 783 kez görüntülenmiş, 13 yorum ve 2 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı 2 Kişilik Oyun Önerileri
Konbuyu başlatan OneGrandPixel
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan OneGrandPixel

OneGrandPixel

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 19, 2025
216
128
43
Uzayda
Merhaba forum üyeleri. 2 kişilik hikayesi olan Türkçe veya Türkçe yaması olan oyun önerilerinizi alabilir miyim?

Diyolag çok yoksa Türkçe olmasa da olur. :D

Oynadıklarım
  1. A Way Out
  2. It Takes Two
  3. Guns, Gore & Cannoli 1-2
  4. Lego Voyagers
Oynayacaklarım
  1. Never Alone
  2. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  3. Unravel Two
  4. Sackboy A Big Adventure
  5. LittleBigPlanet 3
  6. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  7. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  8. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
Oynanabilirler
  1. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  2. Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
  3. LEGO Brawls
  4. LEGO Worlds
Bunların dışında önerisi olan var mı? :)

Son düzenleme:

OneGrandPixel

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 19, 2025
216
128
43
Uzayda
RE 6.
LEGO oyunları.
Aklıma gelenler.
2 kişilik oyunlar deyince LEGO oyunları çıkıyor devamlı, GPT'de onları öneriyor. Ama çok çocukça geliyor bana belki de hiç LEGO oyunu oynamadığım için olabilir. +35 yaşı pek düşünmemişler iki kişilik oyunlarda. :)

Teşekkürler öneri için, başka aklına gelirse yaz hocam. :)

Nurullahkzlkyaa

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2021
85
62
18
24
Merhaba forum üyeleri. 2 kişilik hikayesi olan Türkçe veya Türkçe yaması olan oyun önerilerinizi alabilir miyim?

Oynadıklarım
  1. A Way Out
  2. It Takes Two
  3. Guns, Gore & Cannoli 1-2
  4. Moving Out 1-2
Oynayacaklarım
  1. Never Alone
  3. Unravel Two (Keşke Türkçe Yaması Olsa :D)
Bunların dışında önerisi olan var mı? :)
Sackboy: A Big Adventure, Cuphead ve Rayman Legends'e bakabilirsiniz.

OneGrandPixel

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 19, 2025
216
128
43
Uzayda
RE 6.
LEGO oyunları.
Aklıma gelenler.
LEGO oyunlarına baktım bu arada, sadece LEGO Brawls ve LEGO Worlds Türkçe destekli sanırım.
Sackboy: A Big Adventure, Cuphead ve Rayman Legends'e bakabilirsiniz.
Listeme aldım hocam çok teşekkür ederim.
Resident evil revelations 2, how to survive
RE aim gerektirdiği için zorluyor biraz. How To Survive 1 sanırım Türkçe değil, yamasını da bulamadım ancak 2'nci oyunu Türkçe destekli görünüyor. Listeme ekledim hocam teşekkür ederim.
eee listede sackboy yok :/
O aklımdaydı listeye yazmayı unutmuşum hocam, teşekkür ederim. :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
'ları gelse fena olmaz aslında. PC'de 1 ve 2 için yamaları mevcut.

Son düzenleme:

Nurullahkzlkyaa

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 9, 2021
85
62
18
24
LEGO oyunlarına baktım bu arada, sadece LEGO Brawls ve LEGO Worlds Türkçe destekli sanırım.

Listeme aldım hocam çok teşekkür ederim.

RE aim gerektirdiği için zorluyor biraz. How To Survive 1 sanırım Türkçe değil, yamasını da bulamadım ancak 2'nci oyunu Türkçe destekli görünüyor. Listeme ekledim hocam teşekkür ederim.

O aklımdaydı listeye yazmayı unutmuşum hocam, teşekkür ederim. :)

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
'ları gelse fena olmaz aslında. PC'de 1 ve 2 için yamaları mevcut.
Bir şey değil.

OneGrandPixel

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Mar 19, 2025
216
128
43
Uzayda
Dün akşam arkadaşla oturduk, içeceklerimizi filan ayarladık. Geçtik PS4 başına.

2 kişilik diye bildiğimiz Brothers oyunu tek kişilik çıktı. PS4'de 2 kişi olarak oynayan var mı bu oyunu?

Sonrasında
girdik. Oda 2 kişilik olmadı. :D

Gece neye niyet neye kısmet şeklinde kapandı. :D

kexepas

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 29, 2022
314
718
93
Dün akşam arkadaşla oturduk, içeceklerimizi filan ayarladık. Geçtik PS4 başına.

2 kişilik diye bildiğimiz Brothers oyunu tek kişilik çıktı. PS4'de 2 kişi olarak oynayan var mı bu oyunu?

Sonrasında
girdik. Oda 2 kişilik olmadı. :D

Gece neye niyet neye kısmet şeklinde kapandı. :D
Denemeden yiyecek içecek alıp oturmak. En büyük hatayı yapmışsınız. Benimde zamanında başıma gelmişti sonradan akıllandım :)

Brothers: A Tale Of Two Sons oyunu normal sürümü tek kolla iki karakteri yönetiyorsun. Remake sürümüda ise co-op eklediler ama ps4 için çıkarmadılar.

Resident Evil: Revelations 2'den iki kişi zevk almayabilirsiniz. Bir karakter silaha sahip olurken diğer olmuyor başka özellikleri ile düşmanları görüyor yardımcı oluyor. Onun yerine Re 5 veya 6 tercih edebilirsiniz.

Eğlence için yaşınız kaç olursa olsun lego oyunları zevkli oluyor. Tabi zevkinizi bilemem ama brawls dövüş, world ise inşaa yapma oyunu. Ben pek tercih etmem ama onun dışında diğer oyunları oynayabilirsiniz. Hem hikayeli hem komik güzel vakit geçirebilirsiniz.

Sackboy A Big Adventure diğer yabancı sitelerden bulabilirsiniz.
Minecraft Dungeons
Teenage Mutant Ninja Turtles: Shredder’s Revenge
Streets of Rage 4
Crash Team Racing Nitro-Fueled
Moving Out 1-2

Bunlardan tam emin değilim yine de test edin.

Asterix Obelix Serisi (Bunları ard arda oynamıştım ama hangilerinde vardı tam emin değilim)
Trine (Serisi)
Lara Croft and The Temple of Osiris
Vikings: Wolves of Midgard
Portal Knights
World War Z (bunu denemedim ama büyük ihtimal local coop vardır)
Back 4 Blood (Türkçe ama denemedim)

Benden bu kadar keyifli oyunlar.

Son düzenleme: