3000 Serisi Kırılıyor (Söylenti - Onaylanmamış) [MCTUNA'dan Haber Bekleyin]

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde mrql0pss tarafından oluşturulan 3000 Serisi Kırılıyor (Söylenti - Onaylanmamış) [MCTUNA'dan Haber Bekleyin] başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,057 kez görüntülenmiş, 17 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı 3000 Serisi Kırılıyor (Söylenti - Onaylanmamış) [MCTUNA'dan Haber Bekleyin]
Konbuyu başlatan mrql0pss
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

mrql0pss

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 2, 2012
81
0
6
35
Eveeet Gerekli Nor PS3'ümüzde mevcut ehehe ^.^
400X Ler malesefki kıralamıyor.

Steps:

Step 1 - switch pup's with Rogero's 4.30 CFW v2.03 - my link has it set ready
Step 2 - lv2diag out of factory mode
PS3 nor dump patcher to fix bad back-ups
downgrade.bin - makes it rewrite the nor to allow factory mode access
update.bin - its the Samsung version of the flasher firmware, allows multi-console downgrades.. more than one console in other words
PS3 Flowrebuilder - decrypts the backups to look and make sure its good

Here is proof of me downgrading to 4.30 CFW no 3.55! My video is not cut but speeds up through the middle since it takes almost 2 hours to prove this. You see every time I drop the camera, fix the E3 and finish the downgrade straight to 4.30 CFW Rogero v2.03 which you will know it's spoofed to 4.31, you can see the install PKG / lastGAME icon after downgrading.

Read more:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

4.31 OFW - 4.30 CFW Parlatıcı [FLASHER]:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,352
53,560
113
44
Siteye Git
Kaynakları iyi araştırın bu yöntem geçersiz en azından benim düşüncem

Zaten videodada 2000X serisinde bu işlemi yapmış

Videodaki işlem sadece makineyi downgrade etmeden 4.30 CFW yüklemesini yapmakta biz zaten bunları daha kısa sürede yapıyoruz

xmax

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2011
764
51
28
84
e3 ile olucak iş degil onlat artık yeni yeni flasher yapmaları lazım :D
ama şuda var o serilerdede bi numaralar dönüyor çünkü arkadaşın makina 4.31 ofw idi bd sorunu yüzünden teknik servis gitti alet geldiginde 4.30 ofw versiyon olarak geldi. makina değişmemiş üstündeki yapıştırmalrı duruyor. yani teknik bi müdale olmamış bile.

beyazadam

Moderatörümüz
Moderatör
Ağu 3, 2009
487
29
28
e3 ile olucak iş degil onlat artık yeni yeni flasher yapmaları lazım :D
ama şuda var o serilerdede bi numaralar dönüyor çünkü arkadaşın makina 4.31 ofw idi bd sorunu yüzünden teknik servis gitti alet geldiginde 4.30 ofw versiyon olarak geldi. makina değişmemiş üstündeki yapıştırmalrı duruyor. yani teknik bi müdale olmamış bile.
İçi değişmiş olmasın. :)
GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

xmax

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 3, 2011
764
51
28
84
garanti yapışkanı duruyo bide makina stiker vardı onlarda duryo bendana ilgiç geldi. alet teknosa garantili.
teknikservis larda eskiden usb ile versiyon atılıyordu JB çıkma sebebide bu yani. üst fw ve modelerde sony yine bi arka kapı bırakmış olmalı her zaman oldugu gibi.

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,352
53,560
113
44
Siteye Git
garanti yapışkanı duruyo bide makina stiker vardı onlarda duryo bendana ilgiç geldi. alet teknosa garantili.
teknikservis larda eskiden usb ile versiyon atılıyordu JB çıkma sebebide bu yani. üst fw ve modelerde sony yine bi arka kapı bırakmış olmalı her zaman oldugu gibi.
Sony servisleri garanti etiketini hiç sökülmemiş gibi tekrar'dan yapıştırıyorlar :)

Ugur_1987_gs

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 14, 2011
102
0
16
38
kırılıyormu kırılmıyormu 300 serisi ?beklemeye devammi edelim orjinal oyun alcam gidip :Dbi kaç tane

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,352
53,560
113
44
Siteye Git
kırılıyormu kırılmıyormu 300 serisi ?beklemeye devammi edelim orjinal oyun alcam gidip :Dbi kaç tane
Kırılmıyor mtloader hatası vermekte

Ben bu arkadaşın yayımladığı videoda farklı birşey göremedim açıkcası, herşey bilinen ve daha önceden yapılan şeyler

Vatandaş burada makineyi 3.xx versiona çekmeden direkt 4.30 CFW yüklemekte bu yöntem zaten bilinmekte

Vatandaşın yaptığı açıklamada şöyle: elimde 3000 konsol var ama onu denemedim siz deneyin büyük ihtimal olacak :)

Bilemiyorum ama bu videoda 3000 serisi ele alınmış olsa idi inanılabilirdi, bekleyeceğiz şimdilik umarım yanılırım

emre33

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ağu 22, 2011
201
1
18
Kırılmıyor mtloader hatası vermekte

Ben bu arkadaşın yayımladığı videoda farklı birşey göremedim açıkcası, herşey bilinen ve daha önceden yapılan şeyler

Vatandaş burada makineyi 3.xx versiona çekmeden direkt 4.30 CFW yüklemekte bu yöntem zaten bilinmekte

Vatandaşın yaptığı açıklamada şöyle: elimde 3000 konsol var ama onu denemedim siz deneyin büyük ihtimal olacak :)

Bilemiyorum ama bu videoda 3000 serisi ele alınmış olsa idi inanılabilirdi, bekleyeceğiz şimdilik umarım yanılırım
3000 serisi derken 3.55 ustu makinelermi ?