3g ve 3gs iphoneler için 6.15 bb downgrade

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde iPhone Version - Hack kategorisinde A.Burak tarafından oluşturulan 3g ve 3gs iphoneler için 6.15 bb downgrade başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,004 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı iPhone Version - Hack
Konu Başlığı 3g ve 3gs iphoneler için 6.15 bb downgrade
Konbuyu başlatan A.Burak
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan wiseacre

A.Burak

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 24, 2008
17
0
1
Arkadaslar beklenen downgrade geldi sonunda aşağıda elimden geldiğince paylaşmaya çalışacağım..

Öncelikle
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
redsnow un en son versiyonunu download ediyoruz..

rardan çıkardıktan sonra redsnowu açıyoruz.. win 7 kullanıcıları yönetici olarak giriş yapmazlarsa eğer program dfu ya geçme aşamasında hata verip kapatıyor..

Şimdi Extras bölümüne tıklıyoruz..

Sonra select IPSW butonuna tıklıyoruz..

Sonra önümüze gelen pencereden yükleyeceğimiz versiyonu seçiyoruz.. Cihazımız hangi versiyonda ise o versiyonu göstermemiz gerektiğini unutmayalım..

versiyonun kabul uyarısı gelince OK e tıklıyoruz..

OK tıkladıktan sonra önümüze gelen pencereden iphone mız yeni sürüm mü eski sürüm mü belirtiyoruz..

Back butonuna tıkladıktan sonra jailbreak seçeneğini seçiyoruz..

Redsnow jailbreak bilgilerini hazırlıyor..

Önümüze gelen yerden Downgrade from ipad baseband tikini işaretliyoruz..

İşlemin devamında dfu moda geçiyoruz ve downgrade işlemimiz tamamlanmış oluyor :)

Kolay gelsin..

Bu konuda hiçbir garanti belirtmemekle birlikte oluşabilecek sıkıntılardan mcpsp ya da şahsım sorumlu değildir ancak olabilecek sıkıntılara buradan yardımcı olmaya çalışacağım..

ioriyagami

Reşadiyeli
Kayıtlı Üyemiz
Nis 7, 2008
2,266
25
48
42
Benim telefonumda da aynı sorun vardı. 6.15 baseband vardı. Downgrade ile 5.16.05 e indirim ve artık iphone basebandım var. GPS, yer bildirimleri, harita, pusula gibi herşey şu an sorunsuz çalışıyor. 5.1.1 e restore yaptım ve sonra tekrar jailbreak yaptım ve telefon tam bir canavar oldu artık :) Tek sorunu ekran içindeki tozlar, bir ara içini açtırıp onu da temizlettireğim. :)

SaNaToRiuM

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 15, 2008
17
0
1
47
bununla istediğin versiyona düşebiliyormusun ben 4.3.3 e dönmek istesem dönebilirmiyim ?

volkangav

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 5, 2010
34
0
6
41
shsh kaydın varsa dusurebilirsin bu arada her basebandi düşürmüyor buna da dikkat edin yoksa wifi bluetooth imei boş kalır tel çöp olur dikkat

wiseacre

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 24, 2008
27
0
1
tam olarak anlamadım 3gs ios 6 kilitli bu yöntem ile telefonu unlock yapma şansım varmı?