PS4 Yardım 4.05 Yeni Yüklenen Oyunlarda Kilit

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde meridian tarafından oluşturulan 4.05 Yeni Yüklenen Oyunlarda Kilit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,986 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı 4.05 Yeni Yüklenen Oyunlarda Kilit
Konbuyu başlatan meridian
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

meridian

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 9, 2018
209
95
28
Merhaba arkadaşlar.
İstanbul dan 4.05 kırık PS4 sipariş ettim ve içinde oyunlar ile yüklü bir şekilde geldi.
Normal tarayıcıya tıklayıp debug menüyü falan etkinleştirip yüklü oyunlara giriyorum.Buraya kadar sorun yok.

Fakat siteden indirdiğim 4.05 ile uyumlu oyunları yükleyip aynı işlemleri yaptıktan sonra yeni yüklediğim oyunlarda kilit işareti çıkıyor ve oyuna girmiyor.Ama diğer oyunlara giriyor.

Debug menü den başka bir işlemmi yapmam gerekiyor acaba ?

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,572
113
44
Siteye Git
Merhaba arkadaşlar.
İstanbul dan 4.05 kırık PS4 sipariş ettim ve içinde oyunlar ile yüklü bir şekilde geldi.
Normal tarayıcıya tıklayıp debug menüyü falan etkinleştirip yüklü oyunlara giriyorum.Buraya kadar sorun yok.

Fakat siteden indirdiğim 4.05 ile uyumlu oyunları yükleyip aynı işlemleri yaptıktan sonra yeni yüklediğim oyunlarda kilit işareti çıkıyor ve oyuna girmiyor.Ama diğer oyunlara giriyor.

Debug menü den başka bir işlemmi yapmam gerekiyor acaba ?
İndirdiğiniz oyunlar ile alakalı olabilir, indirdiğiniz oyunların fake pkg ile oluşturulmuş olması gerekiyor sizin indirdikleriniz offical oyunlar olabilir

Oyunları nereden indirdiğinizi söylerseniz kontrol edip bilgi verebiliriz

meridian

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 9, 2018
209
95
28
Bu siteden indiriyordum hocam
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Sizin tafsiye edeceğiniz bir site var mı ? Torrent sitesi özellikle varsa.

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,572
113
44
Siteye Git
O sitedeki oyunlar sanırım fake pkg ile yapılmıştır orayı kullanan bir kaç arkadaşımız vardı

Browserdan hangi adresi girerek aktif ediyorsunuz ?

Torrent ps4 oyunları için
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
sitesini ziyaret edebilirsiniz

meridian

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 9, 2018
209
95
28
Browser da satışı yapan yerin verdiği siteye giriyom.

Browserda jailbreakme ps4 4.05 (HEN) yazıyor.Buna tıkladıktan sonra pencereyi kapat diyiorum ve önceden gelen oyunlara giriyorum.

Birde hocam şöyle bir sorun var browsera üst üste iki defa girip siteye tıkladığımda PS kafayı yiyor.Açık olan uygulama varsa kapanmıyor ekran falan kayıyor.

Acaba giriş yaptığım sitemi sorunlu ?

mctuna

Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,525
56,572
113
44
Siteye Git
adresini girerek denermisiniz ?

Sorun yine devam eder isr indirdiğiniz oyunlar ile alakalıdır verdiğim site de hen düzenlemesi bana aittir sorunsuzdur

Evet, ps4 ram açığından faydalandığı için üst üstte girişlerde donma vb sorun yaşabilirsiniz ama ekran kaymasını ilk defa duyuyorum

meridian

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 9, 2018
209
95
28
Hocam sorun devam ediyor.Sizin yeni açtığınız siteyi beklicem 20 saate açılıyor galiba :)

Çok sağolun ilgilendiğiniz için.

meridian

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Şub 9, 2018
209
95
28
Sordun düzeldi.Meğersem indirdiğim bütün PKG ler bozukmuş.Teşekkürler :)