4 Gb ' den Büyük oyunlar flash belleğe atılmıyor.

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde Sc0rPi0n® tarafından oluşturulan 4 Gb ' den Büyük oyunlar flash belleğe atılmıyor. başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 128 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı 4 Gb ' den Büyük oyunlar flash belleğe atılmıyor.
Konbuyu başlatan Sc0rPi0n®
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Neil

Sc0rPi0n®

Özel Harekat*
Kayıt Üyemiz
Tem 7, 2009
98
1
8
Siteye Git
Herkese merhaba. Ps2 de mcfree boot yüklü. Usb'ye oyunları atıp oynayabiliyorum fakat bazı oyunların boyutu 4 gb den büyük olduğu için Flasha atamıyorum. Bunun çözümünü bilen var mı ? partlara bölemedim. Yardımcı olabilecek varsa çok sevinirim.

medivel

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 10, 2009
450
743
93
Bunun 2 yolu var. Birincisi 4gb üstü oyunları parçalar haline getirerek flash belleğe atabilirsin, bunun için program var. YouTube da videolar mevcut. İkincisi ise opl programının son versiyonunu Memory Card ına yüklemelisin, onda exfat desteği var. Flash belleği exfat formatında biçimlendirip oyunlarını DVD klasörünün içine atabilirsin.

Sc0rPi0n®

Özel Harekat*
Kayıt Üyemiz
Tem 7, 2009
98
1
8
Siteye Git
Bunun 2 yolu var. Birincisi 4gb üstü oyunları parçalar haline getirerek flash belleğe atabilirsin, bunun için program var. YouTube da videolar mevcut. İkincisi ise opl programının son versiyonunu Memory Card ına yüklemelisin, onda exfat desteği var. Flash belleği exfat formatında biçimlendirip oyunlarını DVD klasörünün içine atabilirsin.
Teşekkür ederim. İlk söylediğiniz gibi parçalar haline getirdim oldu.

Neil

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
376
220
43
Parçalar haline getirmeden de exFAT biçimli USB içine 4gb+ olarak atabilirsiniz. Bunun için ExFAT destekli elfler gerekiyor.