5.00 m33-6 da recovery açamadım

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde gokoman tarafından oluşturulan 5.00 m33-6 da recovery açamadım başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,292 kez görüntülenmiş, 2 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı 5.00 m33-6 da recovery açamadım
Konbuyu başlatan gokoman
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan gokoman

gokoman

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 8, 2011
87
29
8
versiyonumu 5.00 m33-6 yaptım ama vsh menüde recovery menuye giriş kısmı yok nasıl girebilirim ?

hako

Legendary
Yönetici
Forum Admini
Tem 13, 2008
8,228
12,903
113
5.00 M33-6 da PSP açıkken "Select" tuşuna basınca recovery modulünde en çok kullanılan bölüm gelir...

Eğer gelmiyorsa disable durumundadır... : Bu durumda

- PSP yi açma kapama tuşunu 10-15 saniye kapalı durumunda tutarak bekleyin bırakmayın.PSP nin ışıkları sönecek ve tam kapanacak çekip bırakırsanız PSP tam kapanmaz uyku moduna geçer. bu durumda ana recovery açılmaz .

- PSP tam kapandıktan sonra R tuşuna basılı tutarak (bırakmayın) PSP yi açın Recovery menüyü göreceksiniz.R tuşunu bırakırsanız PSP açılır recovery açılmaz... Recovery açılınca buradan..

Configuration > Buraya girin

Use Vsh Menu (corrently) : Enabled

Yapın ve çıkın ... PSP açıkken artık "Select" tuşuna bastığınızda recovery ayarları gelecektir.Ayarları artık buradan da yapabilirsiniz..Tekrar ana recovery menuye girmenize gerek kalmayacaktır...

gokoman

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 8, 2011
87
29
8
5.00 M33-6 da PSP açıkken "Select" tuşuna basınca recovery modulünde en çok kullanılan bölüm gelir...

Eğer gelmiyorsa disable durumundadır... : Bu durumda

- PSP yi açma kapama tuşunu 10-15 saniye kapalı durumunda tutarak bekleyin bırakmayın.PSP nin ışıkları sönecek ve tam kapanacak çekip bırakırsanız PSP tam kapanmaz uyku moduna geçer. bu durumda ana recovery açılmaz ,PSP açılır...

- Sonra R tuşuna basılı tutarak (bırakmayın) PSP yi açın Recovery menüyü göreceksiniz.Buradan..

Recovery Ayarları :

Configuration > Buraya girin
Use Vsh Menu (corrently) : Enabled

Yapın ve çıkın ... PSP açıkken artık "Select" tuşuna bastığınızda recovery ayarları gelecektir...Tekrar ana recovery menuye girmenize gerek kalmayacaktır...
Saolasın hako abi .. Tesekkurler :prty::prty::prty:​