Sonıc hbl falan gerek yok oncelıkle proupdate calıstırıcan x e basıcan sonra versiyon yuklenmıs olcak xmb ye donucek sonra permanent patch var onu acıcan ilk X e sonra ise O ya basıcaksın sonra gene xmb ye gelıcek versiyonun kalıcı
Aslında bu versiyon herkesin sandığı gibi tam kalıcı değil adı üstünde boot loader yani makina başlarken otomatik olarak PRO versiyon kuruluyor.Zaten bir çoğunuzda permanent patch i kurduktan sonra makinanın yavaş açıldığını fark etmişsinizidir.Demek istiyorumki PSP 300x i brick edersen yapıcak birşeyin yok işe yaramaz.
Oyunları memory card'ta nereye atıyoruz ve oyunları nasıl çalıştırıyoruz (iso cso) ? Bu konuda bilgim olmadığından soruyorum. Yardımcı olursanız sevinirim bu konularda pek bilgili değilim. Şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
Aslında bu versiyon herkesin sandığı gibi tam kalıcı değil adı üstünde boot loader yani makina başlarken otomatik olarak PRO versiyon kuruluyor.Zaten bir çoğunuzda permanent patch i kurduktan sonra makinanın yavaş açıldığını fark etmişsinizidir.Demek istiyorumki PSP 300x i brick edersen yapıcak birşeyin yok işe yaramaz.
Ben bır arkadasa psp v3 anakartlı olan pandora yontemıyle kırılamayan hen yontemıyle kırılan psp 2000 satmıstım.versıonda 5.03 du bu arkadasta 6.30 veya yanlıs hatırlamıyosam 6.35 di. bu versıona cevırmıs bu versıon kırıldımı yardım edersenız sevınırım kırıldıysa hangı yontemle kıracagız sımdıden tesekkürler