6.60 OFW ile Pro update sorunu

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSP Özel Firmware (Hack) kategorisinde fasho_aga tarafından oluşturulan 6.60 OFW ile Pro update sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,430 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSP Özel Firmware (Hack)
Konu Başlığı 6.60 OFW ile Pro update sorunu
Konbuyu başlatan fasho_aga
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan fasho_aga

fasho_aga

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 10, 2010
11
1
0
35
Selam. Aynen belirttiğiniz gibi 6.60 ofw yükledim daha sonra pro update b-10 kurma ekranına giriyorum 2 kez x e bastıktan sonra ana menüye dönüyor ve tuşlar donuyor sadece ses tuşları çalışıyor ilginç bi şekilde. Kapatıp açtığımda ise hala 6.60 ofw duruyor. naptıysam olmadı formatladım ms formatladım yok. Hep aynı sorun. Çözemedim lütfen yardım edin :((

Son düzenleme:

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
daha once plugin kurmayi denediniz mi ? Plugin kurduysaniz seplugins klasorunun icindeki herseyi silip tekrar deneyin. Cfw aktif olduktan sonra vsh ye donuldugu anda pluginler aktiflesir ve bazi pluginler bu gibi sorunlara neden olabilir

fasho_aga

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 10, 2010
11
1
0
35
daha once plugin kurmayi denediniz mi ? Plugin kurduysaniz seplugins klasorunun icindeki herseyi silip tekrar deneyin. Cfw aktif olduktan sonra vsh ye donuldugu anda pluginler aktiflesir ve bazi pluginler bu gibi sorunlara neden olabilir
Restore yaptigimiz zaman herhangi bir plugin kaliyormu hala?

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
Kurmaya çalıştığınız cfw dosyasını nereden indirdiniz ? Dosya hatalı olabilir

fasho_aga

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 10, 2010
11
1
0
35
Farklı cfw lerle denesemde olmuyor olmuyor. Pluginler yüklü ise iptal edin gibi birşey söylenmiş sadece. Nasıl iptal edebilirim?