MONSTERS00 Kayıtlı Üye Kayıt Üyemiz Haz 15, 2012 42 0 6 Siteye Git Haz 6, 2018 #1 Seneler sonra PSP'mi açtığımda yanlışlıkla 6.61 versiyonuna güncelledim. Ardından hafıza kartımdaki hiçbir oyun gözükmemeye başladı. Daha önce internetten indirdiğim iso oyunları oynayabiliyordum. Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?
Seneler sonra PSP'mi açtığımda yanlışlıkla 6.61 versiyonuna güncelledim. Ardından hafıza kartımdaki hiçbir oyun gözükmemeye başladı. Daha önce internetten indirdiğim iso oyunları oynayabiliyordum. Ne yapmam gerekiyor yardım eder misiniz?
hako Legendary Yönetici Forum Admini Tem 13, 2008 8,283 11,931 113 Haz 6, 2018 #2 Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Yukardaki linke tıkla ...
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler. Yukardaki linke tıkla ...
hako Legendary Yönetici Forum Admini Tem 13, 2008 8,283 11,931 113 Kas 2, 2019 #4 mali2013' Alıntı: link ölmüş Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
mali2013' Alıntı: link ölmüş Genişletmek için tıkla ... Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.