70004 cipsiz ps2 hdd takılırmı?

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde HD Loader kategorisinde The Sopranos tarafından oluşturulan 70004 cipsiz ps2 hdd takılırmı? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 5,393 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı HD Loader
Konu Başlığı 70004 cipsiz ps2 hdd takılırmı?
Konbuyu başlatan The Sopranos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Adrenalin

The Sopranos

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 2, 2008
2
0
0
40
slm arkadaşlar?

benim elimde ps2 oyun konolum var ve buna hdd takmak istiyorum?
forumda baktım ama kafama takılan soru var?
benim ps2 cipsiz yinede buna hdd takabilirmiyim?

şimdiden vereceğiniz cevaplara teşekür ederim?

Adrenalin

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 31, 2008
19
0
0
40
ewet arkadaşım takabilirsin zaten çipsiz hdd nin bir anlamı yok takarken zaten çip içinde o fiyatın

naylondosya

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 4, 2008
34
0
6
44
Dostum,70004 makinelerde bildiğim kadarıyla usb üzerinden sorunsuz oyun oynayabiliyorsun... Free mcboot programını memory card ına yükleyerek bir denemeni tavsiye ederim. Şimdi bazı arkadaşlar"chıp siz makinada nasıl olacak !?" diye sorabilir.. Emin olmamakla birlikte,çalıştırdığını birkaç yerde okumuştum. Denemek biraz zaman kaybına yol açsada, uğraşmanı tavsiye ederim... Şayet elinde usb flash disc yada usb hdd mevcutsa, paket yaptığım programları upload edebilirim. Şu an için memelekette değilim. Ancak 3 veya 4 gün sonra bu işlemi yapabilirim...

viole

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 6, 2009
16
1
1
kardes chıp olmadan hdd makınaya tanıtamaazsın ..yaptırısan da combo hdd sıstemı yaptır onun fıatı 280 tl olur .. 70004 ve 75000 serilerine hdd takılabılır ama daha ust yanı 77000 79000ve 90000 hdd simdilik takılamıyor uretılmıs combo yok ...senın makınana laptop hdd lı yaptırma cok saglıklı degıl oyun yukletmek ıcın makınayı sokuluyor ..comboda 3,5 inc lık hhdd ayrı oldugundan voltatj beslımesı ayrı daha saglıklı

Cenqizhan*

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 31, 2009
1
0
0
beyler selam benim makinede SCPH-70004 HDCombo yu nerede yaptırabilirim? ve ne kadar mâl olur

viole

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 6, 2009
16
1
1
dostum,70004 makinelerde bildiğim kadarıyla usb üzerinden sorunsuz oyun oynayabiliyorsun... Free mcboot programını memory card ına yükleyerek bir denemeni tavsiye ederim. şimdi bazı arkadaşlar"chıp siz makinada nasıl olacak !?" diye sorabilir.. Emin olmamakla birlikte,çalıştırdığını birkaç yerde okumuştum. Denemek biraz zaman kaybına yol açsada, uğraşmanı tavsiye ederim... şayet elinde usb flash disc yada usb hdd mevcutsa, paket yaptığım programları upload edebilirim. şu an için memelekette değilim. Ancak 3 veya 4 gün sonra bu işlemi yapabilirim...
bak arkadasım chıp olmadan hdd olmaz ama ön kısımdakı usb gırısınden chıpsız oyun oynatabılırsın ama cok fazla oyun secenegı yok sayılı oyunları oynatabılır

Adrenalin

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 31, 2008
19
0
0
40
sen ne bekliyodun adam bedavaya mı yapacak onu yapmak için 50 tane kablo elektrik ve elektronik bilgin olması lazım
bizim türk milleti hep beleşe alıştığı için normal karşılıyorum