75004 hdd hakkında bilgi alma !!

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS2 Teknik Servis kategorisinde awarahoon82 tarafından oluşturulan 75004 hdd hakkında bilgi alma !! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,475 kez görüntülenmiş, 1 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS2 Teknik Servis
Konu Başlığı 75004 hdd hakkında bilgi alma !!
Konbuyu başlatan awarahoon82
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan awarahoon82

awarahoon82

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2011
8
0
1
43
öncelikle selamlar arkadaşlar.dun elime 320 gbb seaget sata hdd geçti.ben bunu 75004 ps2 ve cip sanırım dms4 toxıc ( kare ve x e basılı tuttugumda toxic menüsü çıktı ve başka menü bulamadım )ps2 ye bağlamak istiyorum.forumu araştırdım ama yapamadım.şu sorunlar çıktı karşıma winhııp programında toxic format attım ve ayrıca toxic atıp sonra 48 bit format attım ( 2 ayrı secenek denedim )sonra oyunları attım bir sorun çıkmadı ama ps2 ye taktıgımda hd loader herseferinde hardware error yazdı.aynı oyunlar varken bu sefer usb advancede açtım bu sefer usb advange program açılırken kırmızı oluyor ( usb advange yazısı ) kalıyor.nerede problem var atladıgım bir sey var çözemedim.genelde herkes oyun listesinin hd loaderde görmüş ama dediğim gibi her seferinde hardware error yazıyor .yardımcı olursanız sevinirim.iyi çalışmalar !!

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
== toxic menü ayarları

awarahoon82

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 10, 2011
8
0
1
43
tamam arkadaşlar hallettim .usb util programı ile.
yanlız bir sorum olacaktı.ps2 ye hddmi taktıgımda tahminimce elektriksel kaynaklanan görüntüde çizgiler oluşuyor.nasıl sorunu düzeltebilirim ??

Son düzenleme: