8002f14e hatasi ve sade mode güncelleme sorunu

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde saridev tarafından oluşturulan 8002f14e hatasi ve sade mode güncelleme sorunu başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 4,260 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı 8002f14e hatasi ve sade mode güncelleme sorunu
Konbuyu başlatan saridev
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

saridev

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 11, 2011
6
0
1
41
Merhaba, insaALLAH yardimci olabilirsiniz. Bir eski fat kasa ps3 buldum 3.41 ver. ve ona mcfw 4.55 yukledim mctuna yayinladigi sitedeki. Multiman de aynisi. 4.55 mcfw te geçiş oldu sorun yyoktu ancak multiman ve başka yardimci programları acmadi donup kaliyordu. Bende 4.60 mcfw te yyukselteyim derken yüzde 83 de hata almaya basladim. Her actigimda ps3 u tekrar update modunda aciyor ve ayni yüzde 83 de ayni hatayi verip 30 saniye sayip kapaniyor. Cok demedim olmadi. Sonunda safe mode sen yüklemeyi demedim. USB flash bellek e ps3. - update klasorune hangi cfw yi attiysam checking yazisinda takimi kaliyor 10- 15 dk bbekledigim halde. HDD değiştim. Sonuç hep ayni.ps3 de bluray yok hic takimi değil. Cevaplarinizi bekliyorum. TSK ederim

AreYerA

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 20, 2014
2
0
0
Aynı sorun bende de var Tuna bir bakıp akıl verse bize çok makbule geçicek. Bende ki sorun da arkadaştaki gibi başladı 4.40 versiyon ps3e e3 ode pro taktım. Güncelleme yaparken bd mode'a almadan güncelledim ve 8002f14e hatasını verip sürekli güncellemede takılı kaldı. Hard disci çıkartıp formatladım tekrar taktım, e3 chipin üzerindeki sd kartı çıkarttım, usb girişinde ki kısmı da çıkarttım. Recovery mode'a alıp update kısmından güncelleştirmeye çalıştığımda fat32 formatlı PS3>UPDATE>PS3UPDAT.PUP şeklinde olan 4.53 versiyon sürümünü bir türlü görmedi checking ekranında dondu ekranın sağ üst köşesinde dönmeye devam eden daire var bu arada. Yabancı forumlardan takip ettiğim kadarıyla exFat şeklinde biçimlenderdim birde flash disci yine görmedi şu an başka bir versiyon deniyicem umarım olur. Olmaz ise buradan yetkili abilere sesleniyorum yardım edin bize :( :D

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,899
45,501
113
43
Siteye Git
Konsollarınız bluray donanımını görmüyor arkadaşlar o yüzden bu hatayı alıyorsunuz, konsollarınızın içini açabilirseniz bluray kablolarını kontrol etmelisiniz, olmazsa bize gönderebilirsiniz

AreYerA

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 20, 2014
2
0
0
bluray kablolarında sorun gözükmüyor, recovery mode'da restore işlemlerinde hata verdi hdd ile ilgili sanıyorum biçimlendirmeyi tam yapamadım yarın bi hdd kutusuna takıp biçimlendirdikten sonra deniyicem aynı işlemleri olursa uyguladığım işlemlerin hepsini anlatırım arkadaşlarımıza. Onun dışında var mı aklınıza gelen bir durum Tuna bey

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,899
45,501
113
43
Siteye Git
bluray kablolarında sorun gözükmüyor, recovery mode'da restore işlemlerinde hata verdi hdd ile ilgili sanıyorum biçimlendirmeyi tam yapamadım yarın bi hdd kutusuna takıp biçimlendirdikten sonra deniyicem aynı işlemleri olursa uyguladığım işlemlerin hepsini anlatırım arkadaşlarımıza. Onun dışında var mı aklınıza gelen bir durum Tuna bey
İki seçenek var ya Bluray yada wifi sorunu yüzünden, hdd ile alakalı olacağını sanmıyorum yinede deneyip bilgi verirsiniz :)