airpods kulakligi ps4'e baglamak

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde sallabe tarafından oluşturulan airpods kulakligi ps4'e baglamak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 297 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı airpods kulakligi ps4'e baglamak
Konbuyu başlatan sallabe
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan snake_8

sallabe

Yeni Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Haz 1, 2024
9
1
3
Arkadaslar selam, bir konuda yardiminiza ihtiyacim var. airpods pro cihazimi ps4'e baglamak istiyorum ve ps4 Jailbreakli. herhangi bir yolu var miß bir uygulama vs ?

espiyano

Aktif Üyemiz
Kayıt Üyemiz
May 5, 2019
168
51
28
Jailbreak de olsa olmuyor malesef Yurtdisi sitelerde ve dolap gbi sitelerde jack girisli Bluetooth adaptorler var.onlar sayesinde baglanabiliyor alip deneyebilirsin.Soyle birsey

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

utkubrs

Üyemiz
Kayıt Üyemiz
Eyl 16, 2021
64
4
8
Optical Audio Bluetooth Transmitter alırsanız ps4 ün arkasındaki optik ses çıkışına bağlayabilir onlada airpods u eşleştirebilirsiniz. Veya joyistickin 3.5mm ses çıkışından bir dönüştürücü ile bağlayabilirsiniz ama kullanımı zorlaştırıyor. En kolayı ucuz yollu bir kablolu kulaklık alıp joyisticke takmak.

snake_8

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Tem 2, 2018
18
1
3
You need to buy this USB Adapter, and you can connect any Bluetooth Headset to your PS4.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.