Akibas Trip Undead and Undressed PS3-DUPLEX+ ALL DLC BLUS&PSN (Son Hız Download)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde Scavus tarafından oluşturulan Akibas Trip Undead and Undressed PS3-DUPLEX+ ALL DLC BLUS&PSN (Son Hız Download) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 646 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 5 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Akibas Trip Undead and Undressed PS3-DUPLEX+ ALL DLC BLUS&PSN (Son Hız Download)
Konbuyu başlatan Scavus
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan errccaann

Scavus

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Tem 25, 2008
1,505
47
48
38
Siteye Git
Baktım kimse paylaşmamış içimdeki küçük sapık dürttü ben paylaşayım dedim ALINTIDIR. :) FIREDRIVE linklerinden son hız free olarak indirebilirsiniz premium gerekmez

Title: Akiba's Trip - Undead & Undressed
ID: BLUS31425
language: Eng - Jap
Size: 4.42 GB
Firmware: 4.60

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

ŞİFRE : POTATO

DLC

DLC CONTENT:(U can get the the DLC from 5day's shop in the Electric Town Plaza area!)
- All up-to-date DLC content included, total of 21 pieces.
- Featured DLC in the form of character costumes and equippable items.
- DLC including those from Ragnarok Odyssey Ace, Disgaea, Hyperdimension Neptunia, The Legend of Heroes, Super Sonico and Genshiken.

ŞİFRE : sjmak4ps3iso