Alırım bir hayırlı olsun

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Nintendo Switch Genel Kategorisi kategorisinde byercanx tarafından oluşturulan Alırım bir hayırlı olsun başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 724 kez görüntülenmiş, 53 yorum ve 15 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Nintendo Switch Genel Kategorisi
Konu Başlığı Alırım bir hayırlı olsun
Konbuyu başlatan byercanx
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Avorter

asddfgh

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 16, 2021
1,020
516
113
Tesekkur ederim, edindigim bilgiye gore Switch 1 oyunlari su an korsan oynaniyor bu arada daha denemedim 2 gun icinde deneyecegim. Aslinda oyle degil birinci parti oyunlarin hepsi direk kartus olarak geliyor Switch 2'de , 2nci parti oyunlarda Gamekey oluyor ama Nintendo guzel bir hamle yapti bu aralar, hazir Playstation Dijital oyun kararindan sonra insanlarin fiziksel oyun talebini direk dikkate aldi ve firsata cevirdi. Su an koleksiyon yapan herkes Switch'e geciyor. Ureticilere 16 gb 32 gb ve 64 gb kartus secenekleri secenek sunuyor Nintendo fiyatlandirmayi ise su sekilde yapti 16gb 15$ 32gb 17$ 64gb 19 dolar onceden tek kartus sistemi sunuyordu direk 20$ olarak. Fiziksel oyunda ureticiye kar marjini direk yukseltti ve destekleyen firmalara bu kartus seceneklerini sunuyor. Nintendo Japonya gibi ulkede Gamekey karti satmasi cok sancili surec ve kimse bu tarz oyunlari tuketmiyor Asia'da. Switch 1 oyunlari icin ek uretim yapiyorlarmis talep daha cokmus sen dusun artik.
Aslında bence cihazın kırılması cihaz satış rakamlarını katladığını düşünüyorum xbox360 zamanında ps3ten erken kırılmıştı daha sonra da hiçbir xbox kırılmaması satış rakamlarıyla orantılı geliyor bence bakalım eğer oyunları da kırılırsa switch 1 geç kaldım ama switch 2 almak isterim

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
4,168
2,911
113
40
Aslında bence cihazın kırılması cihaz satış rakamlarını katladığını düşünüyorum xbox360 zamanında ps3ten erken kırılmıştı daha sonra da hiçbir xbox kırılmaması satış rakamlarıyla orantılı geliyor bence bakalım eğer oyunları da kırılırsa switch 1 geç kaldım ama switch 2 almak isterim
Tabikide %100 etkiliyor satislari ama bu adamlar cihazdan cok oyundan para kazaniyor. Zaten direk ban attigi icin cogu kisi yanasmiyor mod isine orjinal kullanlardan. Ama ikinci plan sirket icin tikir tikir isliyor sonucta oyun satamiyorsam donanim satayim diyor bazi kesime her sekilde kazaniyor yani.

Avorter

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 14, 2026
39
7
8
Hayırlı olsun Bende geçen hafta switch 2 almıştım 2. el olarak switch alan insanları görmek hoş benimkinin 22.5.0 sürümü en iyisi kartuş toplamaya başlayayım aldığımıza değsin oynayalım 🤣