PS4 Türkçe YAMA Amnesia: The Bunker PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Amnesia: The Bunker PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 3,459 kez görüntülenmiş, 93 yorum ve 53 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Amnesia: The Bunker PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan hitman7676

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,455
31,908
113

Amnesia The Bunker PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren TANSHAYDAR'a buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü mutlaka ama mutlaka okuyunuz. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz. :)

Dipnot: Güncelleme dosyası ile beraber eklenen ek metinler tarafımca çevrilmiş ve mevcut çeviriye eklenmiştir.

Oyunu paylaşan hako @hako ya teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA
Namlunda tek bir mermiyle bir başına kaldığın ıssız bir 1. Dünya Savaşı tabyasında, karanlıkta kol gezen terörle yüzleşmelisin. Ne pahasına olursa olsun ışıkları açık tut, hayatta kalma güdünü harekete geçir ve sağ salim dışarı çık. Oldukça yoğun bir korku deneyimi.

Yükselen gerilim

Hayatta kalmanın birçok yolunu deneyimlemeye hazır ol. Fransız askeri Henri Clément’ı canlandırırken elinde bir tabanca, gürültülü dinamolu bir fener ve ilerledikçe toplayacağın kıt kaynaklardan başka bir şeyin yok. Rastgelelik ve öngörülemez davranışlar nedeniyle hiçbir oyun şekli aynen tekrar edilemez.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
da indirebilirsiniz.

NOT

Yama tüm kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır. Türkçe yama dosyası güncelleme dosyasına gömülmüş ve bu şekilde paylaşılmıştır. Sadece oyunu indirmeniz ve güncelleme dosyasına dosyasına gömülmüş yamayı kurmanız yeterlidir.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
TANSHAYDAR

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
1,455
31,908
113
Castellanos @Castellanos Uzun zamandır yoktun inşallah bir sorun yoktur tekrar hoşgeldin. :)
Hoş buldum abi 😊

Hiç sorma abi ya, bazı sebeplerden dolayı ara vermiştim, işte o sırada da 2009 yılından beri kullandığım emektar bilgisayarım bozulmuştu. Kısa ara, uzun bir araya dönüştü. Kardeşime verdiğim laptop ile yürütüyorum işleri şu an. Araçtır, kapak resmidir, harici diskten toplamaya çalışıyorum, bakalım hayırlısı abim 😅😊