Anlam Veremediğim SORUN

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Donanım Teknik Servis kategorisinde Keops tarafından oluşturulan Anlam Veremediğim SORUN başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,457 kez görüntülenmiş, 8 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Donanım Teknik Servis
Konu Başlığı Anlam Veremediğim SORUN
Konbuyu başlatan Keops
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ferhanANK

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
40
arkadaşlar geçende konu açmıştım multimandan ses gelmiyor diye,ne yaptıysam olmamıştı sonra bu işlerden anlayan bir dükkana götürdüm ps3'ü orada adam denemek için ps3'ü kendi televizyonuna taktı ve multimandan ses geldi ne hikmetse sonra ps3'ü eve getirdim bende de ses geldi herşey normala dönmüştü.bugün yanlışlıkla hdmı ayarlarını sdeğiştirdim bir baktım yine multiden ses gelmiyor:Siçerdeki tv ye bağladım 3 tane hdmı kablo denedim yok yine olmadı beyler,sebebi ne olabilir sizce??

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
877
113
37
PSLAND:)
Kardeş PS3 ü resetleyerek açman yeterli.Bende de farklı tv de PS3 ü taktığımda aynısı oluyor:)

byercanx

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Kas 28, 2011
2,889
250
83
39
Resetlemeye gerek yok Ses bölümünde HDMI Ses veya RGB Scart olarak değiştirebilirsin. PS3 sürekli değişik cihazlara bağlıyorsan bu sorun ortaya çıkar.

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
40
arkadaşlar siz yanlış anladınız :) benim ilk sorun şu şekilde başladı,durup dururken birden multimandan ses gelmemeye başladı hep aynı tv den oynarım ben başka yere götürmedim yani,eğer dediğiniz gibi makinayı alıp başka tv ye bağlasam amenna ama her zaman oynadığım tv de oldu bu ve ne yaptıysam sesi geri getiremedim sonra bir dükkana götürdüm tv ye bağladık işte hiç birşey yapmadan orada ses geldi sonrasında benim evde de geldi olay bundan ibaret.demin salondaki tv ye bağladım ayarları sıfırladım oldu.benim tv den ayarları sıfırlamıştım ama olmamıştı anlamıyorum valla

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
877
113
37
[MENTION=38048]Keops[/MENTION] Diger tv de olupta senin tv de olmuyorsa tv de anormallik olmasin:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

Keops

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 3, 2009
217
78
28
40
[MENTION=38048]Keops[/MENTION] Diger tv de olupta senin tv de olmuyorsa tv de anormallik olmasin:)

valla bende anlamadım hocam

nss

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
May 10, 2010
2,372
155
83
Görüntü ve ses ayarlarını sıfırla. PS3 ü kapat, açarken açma tuşuna bas ve elini çekme, 2. bipten sonra resetlenmiş olucak makine

barbar2

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ara 4, 2012
803
744
0
antarktika
hdmı kablosunda sorun olabilir.ps3 ü tv ne ile bağlıyorsan farklı bir kablo ile dene.temassızlık var gibi geldi bana.bi gelip bi gelmemesinin başka anlamı olamaz bence

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
877
113
37
hdmı kablosunda sorun olabilir.ps3 ü tv ne ile bağlıyorsan farklı bir kablo ile dene.temassızlık var gibi geldi bana.bi gelip bi gelmemesinin başka anlamı olamaz bence
O zaman % 1 milyon kablodan kardes.Ps3 u ilk aldigimda benimde basima gwliyordu.Goruntu gididp geliuordu bazen.Farkli ve kaliteli kabloyla deneyince sorunsuz calismisti ve halende calisiyor:)