- Şub 19, 2019
- 1,384
- 31,087
- 113

Sevgili mcpsp üyeleri, Assassin's Creed 4 Black Flag oyununun PS4 Türkçe Yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren AnimusProjesi.com Ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Altını çizmek istiyorum. Bu yamada bizim emeğimiz yoktur. Sadece pc oyununu indirdik, ardından herkese açık bir şekilde paylaşılan pc yamasını kurduk ve son olarak Delutto arkadaşımızın FORGE dosyalarını açan aracını kullanarak pc yamasının dil dosyalarını ps4 dosyaları ile değiştirip paketleme işlemini yaptık. Bu kadar. PC yaması çalışıyor yani. Sadece bu yama da değil. Ubisoft oyunlarına çıkan birçok pc yaması ps4 ile uyumlu arkadaşlar. Bu işten anlayan arkadaşlar varsa, kendileri de yamayı atıp paketlemesini yapabilirler. Emeklerinden dolayı THISROCK arkadaşımıza da teşekkürlerimi sunuyorum.
Patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark arkadaşımıza teşekkürü bir borç bilirim. Teşekkürler ispark

PROJE YÖNETİCİSİ
HK-47
ÇEVİRMENLER
Berkay ŞAHİNOĞLU
Can AĞAR
Erkam Ali DÖNMEZ
Irmak KAVASOĞLU
Oğuz AYYILDIZ
Süleyman Selçuk SEVİM
Ana Senaryo Çevirmenleri(%30)
HK-47
Onur SAATÇİOĞLU
PROGRAMLAMA
AHMET ÇELİK
FORGE TOOL
DELUTTO
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: