PS3 Türkçe YAMA Assassin's Creed Brotherhood PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Assassin's Creed Brotherhood PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 10,116 kez görüntülenmiş, 240 yorum ve 183 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Assassin's Creed Brotherhood PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan karacaoglann

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,523
6,022
113

Kurulum
oyuna dosyaları silin sonra değiştireceğiniz dosyaların yedeğini alın. Daha sonra indirdiğiniz dosyayı bulunduğu dizine atın.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Port Eden: Hırsız teşekkür

Moderatör tarafında düzenlendi:

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
877
113
37
PSLAND:)
yok kardeş ben o konuda çok dikat ediyorum
Kusura bakma abicim. Bundan önce bikaç tane ,farklı kişilerin eklediklerini indirdigimde görmüştüm.

Отправлено с моего SM-N9000Q через Tapatalk

feto

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 18, 2011
165
10
18
34
arkadaşlar bende oyunun 00909 sürümü var ama türkçe yamanın uyumlu olduğu oyun 00910 benim oyuna uygun hale nasıl getiririm

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,523
6,022
113
kardeşim yedeğini al dene derken nasıl oluyor
,indirdiğin dosyanı içinde çıkaçak dosya aynısı senin oyun içinde de var onu yedeğini al sonra indirdiğin dosyayı oraya at
not-oyunu daha öçce oynadıysan oyuna ait save ve game datasını sil sonra oyuna gir game date sını sillmesen oyun türkçe olmaz

feto

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 18, 2011
165
10
18
34
,indirdiğin dosyanı içinde çıkaçak dosya aynısı senin oyun içinde de var onu yedeğini al sonra indirdiğin dosyayı oraya at
not-oyunu daha öçce oynadıysan oyuna ait save ve game datasını sil sonra oyuna gir game date sını sillmesen oyun türkçe olmaz
kardeşim oyunu silip en baştan yamayı yaptım oldu yarıdmın içinde teşşekür ederim burası konusu değil biliyorum ama yeni bir sorun var şimdi army of two devils cartel oyundan atıyor nedense siyah bi ekran geliyor sonra oyundan atıyor bunu nasıl çözerim