Assassin's Creed IV: Black Flag Türkçe

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde hdr72 tarafından oluşturulan Assassin's Creed IV: Black Flag Türkçe başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 838 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 82 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Assassin's Creed IV: Black Flag Türkçe
Konbuyu başlatan hdr72
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yaban

hdr72

Erişim Engelli
Ara 26, 2013
1,275
1,607
0

[video=youtube;8IWwjdPJpiU]http://www.youtube.com/watch?v=8IWwjdPJpiU[/video]

türkçe yama için byselami arkadaşımıza teşekkürler

[HIDE-THANKS]

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

rar şifresi:

türkçe yama :

yamanın kurulumu:

rardan çıkan dosyayı oyunun içindeki usrdır dosyasının içindeki ile değiştiriyoruz herkese iyi oyunlar [/HIDE-THANKS]

Son düzenleme:

monemu

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 11, 2010
328
1,039
93
TR yama bölümündekinde reklam vardı değiştirtseydiniz.​

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,918
877
113
37
PSLAND:)
[MENTION=142676]hdr72[/MENTION]: Kardeşim azönce denedim ama siyah ekranda kilitlendi .Sonra tekrar BD MİRROR yaparak denedim açıldı.Oyuna girerken bir ara donacak gibi oldu ama sorun çıkmadı.Teşekkür ettik.

Son düzenleme:

abstergo78

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 7, 2011
279
73
43
46
anlayarak oynamak bambaşka ya,bu oyunu bitirdim ilk ,şimdi oynadığımda ne kadar yavan oynamışım anlıyorum ...yama da emeği geçen herkese teşekkürler...

esturgi

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Nis 12, 2010
528
459
43
az buçuk anlayarak oradan oraya gidince oyunun havası da gidiyor :) türkçe yama ile devam edeyim bari :)) gerçi 3.oyun daha çok hoşuma gitmişti benim :) ama yine de güzel.

yaban

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
May 27, 2014
4
1
0
Bende haricide oyunu multimandan açtığımda siyah ekranda donuyordu sonra dahiliye attım instal ettim oyun çalıştı güzel bir çalışma teşekkür ederim.