- Tem 25, 2008
- 274
- 7,637
- 93
- 40

Sevgili mcpsp üyeleri, yepyeni yama çalışmamız ile yine karşınızdayız: Assassin's Creed Odyssey oyunu artık PS4 sisteminde de Türkçe. Öncelikle oyunu çeviren ANİMUS PROJESİ ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yine günlerim gecelerime karıştı fakat sonunda sizler için güzel bir yama hazırlayabildim.
Yama hakkında kısa bir bilgi vereyim. Yamayı oyunun dublex versiyonu için (Assassin's Creed: Odyssey - Gold Edition) hazırladım. Konu ile ilgili görüşlerini paylaşan

Oyunu bizlerle paylaştığı için

Oyunun Türkçe yamasına ek olarak, eminim burası sizi mutlu edecektir, oyunun v1.51 güncel yamasını, 5.05 fix'ini, çevrilmiş 2 adet DLC'nin Türkçe portunu da sizlerle paylaşıyorum. Lütfen kurulum metnini okuyarak oyunu güncelleme dosyasını ve DLC paketlerini kurun.
Oynanış videosunun youtube'a yüklenmesinden, konunu hazırlanmasına kadar bu yamanın bir çok aşamasında emeği geçen

TÜRKÇE ÇEVİRİ
Animus Projesi
TOOL
Delutto
PS4 PORT VE DÜZENLEME
ThisRock
OYNANIŞ VİDEOSU
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Moderatör tarafında düzenlendi: