PS3 Türkçe YAMA Assassins Creed Revelations PS3 Türkçe Yeni Link

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Assassins Creed Revelations PS3 Türkçe Yeni Link başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 13,772 kez görüntülenmiş, 341 yorum ve 288 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Assassins Creed Revelations PS3 Türkçe Yeni Link
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Yerayay

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,536
6,295
113
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

NOT
oyunu ben türkçe yapmadım sadece indirdim ve site için upload ettim. Yapandan allah razı olsun

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.

Son düzenleme:

TRYAMA!

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 7, 2014
260
200
0
Nerden bulduysanız çok teşekkürler de bizden başka sitelerde gerçi türkçe yama yapıyorda bu çok az ve hatta yapamıyorlar bile bunu nerden indirdinizki ? Yasak olduğu için buraya yazmayıp mesaj atarmısınız lütfen

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
11,911
46,425
113
43
Siteye Git
Nerden bulduysanız çok teşekkürler de bizden başka sitelerde gerçi türkçe yama yapıyorda bu çok az ve hatta yapamıyorlar bile bunu nerden indirdinizki ? Yasak olduğu için buraya yazmayıp mesaj atarmısınız lütfen
Oyunceviri.com'dan pc için tr yamalara ulaşabilirsiniz, ulaştığınız bazı yamaları ps3'e port etmelisiniz

TRYAMA!

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 7, 2014
260
200
0
torrentler ölmüş bulduklarım:) en hızlı nasıl çekersem o daha iyidir:)
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
[kickass.to]ps3.assassins.creed.revelations.3.55.kemew.eur.tested

Kardeş ölü olmayan bir torrent linki hemde baya olumlu oy almış bu çalışıyordurda büyük ihtimal hızı ortadır sanırsam indirin partlı bulamadım buna güvenip indirebilirsiniz

szpilman

Erişim Engelli
May 2, 2013
170
17
0
[kickass.to]ps3.assassins.creed.revelations.3.55.kemew.eur.tested

Kardeş ölü olmayan bir torrent linki hemde baya olumlu oy almış bu çalışıyordurda büyük ihtimal hızı ortadır sanırsam indirin partlı bulamadım buna güvenip indirebilirsiniz
kafrdeş link çalışıyor fakat

inmesi aylar sürebilir, ;) onun için başka linke bakayım,zaten indiremediğim revelations ve Brotherhood kaldı,yinede teşekkürler

Son düzenleme: