- Tem 25, 2008
- 274
- 7,171
- 93
- 39
Sevgili mcpsp üyeleri, TellTale Games'in diyalog tabanlı oyunu Back to the Future - The Game oyununun Türkçe yaması ile karşınızdayız. 5 sezondan oluşan bu efsanevi oyunu bu yama ile artık Türkçe dilimizde PS4 sistemimizde de oynayabileceğiz. Keyifle oynayabilmeniz için PC yamasındaki tüm içerikleri, gerçekten satır satır, PS4 için yapmış olduğum yamaya aktardım, eksik veya sadece PS4 için hazırlanmış metinleri de kendim çevirerek/bularak tamamladım. PC yaması ile PS4 yaması, yazılımsal olarak da metin satırları olarak da birbirinden tamamen farklı oldukları için, gerçekten çok fazla emek vererek hazırladığım yamalardan birisi oldu. Yama ile uyumlu olan oyun linklerini indireceğiniz yamanın içerisinde bulabilirsiniz. Herkese ve özellikle @Nyks58 'ın bu oyunu çok uzun zamandan beri beklediğini bildiğimden @Nyks58 'a şimdiden keyifli oyunlar diliyoruz
OYUN HAKKINDA
Marty McFly ve Doctor Emmett Brown... Deli, çatlak bir bilim adamı olan Dr. Brown, en sonunda büyük hayalini gerçekleştirir ve bir zaman makinesi yapmayı başarır... Hem de bir araba olarak, efsanevi DeLorean DMC-12... Hikayeye daha sonra Marty adlı genç adam katılır. Bu ikilinin delice maceraları sırası ile 1985, 1989 ve 1990 yıllarında vizyona girer ve 80'lerde doğmuş her çocuğun hayal dünyasına hızlı bir giriş yapmıştır. Hem eğlenceli, hem duygusal, hem çok sayıda ince espiri barındıran üçleme, hem Michael J. Fox (Marty) hem de Christopher Lloyd (Dr. Brown) gibi iki muhteşem oyuncuyu da bünyesinde taşır. Marty McFly ve Doctor Emmett Brown... Ve şimdi, uzun yıllar geçtikten sonra çocukluğumuzun favori karakterlerinden olan Dr. Brown ve Marty McFly bizim için oyun olarak geri döndü.
NOT
Back to the Future - The Game [CUSA02924] [1.01].pkg isimli CUSA02924 – USA sürüme sahipseniz, oyunu tekrardan indirmenize gerek yoktur. Türkçe yama aynı zamanda oyunun 1.01 yamasını da içerir ve 5.05, 6.72, 7.02 ve 7.55 versiyon konsollarda sorunsuz çalışmaktadır.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
OyunÇeviri
Okan ŞEN (Venomtrk) - Proje Yöneticisi
PROGRAMLAMA
THISROCK
PS4 PORT VE DÜZENLEME
THISROCK
OYUNDAN GÖRSELLER
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.