Baldurs gate 3 indirdim kurdum ama hem harddiskte hem dahili hafıza da oynarken görüntü kalitesi çok kötü, eşyalar ve insanlar kaplamalar yapılmamış şekilde oyunun ilk yapım aşamasındaymış gibi görünüyor sebebi ne olabilir.
Ben onu indirdim, denedim. Oyun nihayet oynanıyor ve artık takılmıyor ancak yukarıda belirttiğim şekilde görüntü kalitesi problemi yaşıyorum, yapmam gereken bişey mi var yoksa dosya mı bu şekilde hazırlanmış çözemedim.
Ben onu indirdim, denedim. Oyun nihayet oynanıyor ve artık takılmıyor ancak yukarıda belirttiğim şekilde görüntü kalitesi problemi yaşıyorum, yapmam gereken bişey mi var yoksa dosya mı bu şekilde hazırlanmış çözemedim.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
Ama yüklenmiyor malesef balta simsiyah, elbiseler simsiyah, zemin, bitkiler siyah şekilde duruyor
Ben ilk paylaşılanı indirdim sonra paylaşılan sound fix dosyasi ile oynayabiliyorum eski oyun kayitlarimda ses gelmeyen kısımlara baktım ses var artık. kaplama gec yüklenmesi paylaşılan tum sürümleri denedim hepsinde var ama senin dediğin sorunu yaşamadım henüz video veya resim paylaşır misin
Ben ilk paylaşılanı indirdim sonra paylaşılan sound fix dosyasi ile oynayabiliyorum eski oyun kayitlarimda ses gelmeyen kısımlara baktım ses var artık. kaplama gec yüklenmesi paylaşılan tum sürümleri denedim hepsinde var ama senin dediğin sorunu yaşamadım henüz video veya resim paylaşır misin
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:
V2 dedikleri bence sound fix yapılmış hali ilk sürümü indirdim ayri olarak sound fix dosyasini indirdim ben
3 gün önce paylaşılanı kurmuştum onunla alakalıymış şimdi fixed V2 yi kurdum çok şükür düzeldi, dil dosyasında anlatılan şeyleri de cihaza kurmadan yaptım dilide Türkçe olarak açıldı. Nihayet şu oyunu istediğim şekilde oynayabileceğim. Çok teşekkürler yardımlarınız için