PS5 Yardım Baldurs gate 3 görüntü kalitesi

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Playstation 5 Yardım I Soru Cevap kategorisinde ertu2016 tarafından oluşturulan Baldurs gate 3 görüntü kalitesi başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 277 kez görüntülenmiş, 16 yorum ve 1 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Playstation 5 Yardım I Soru Cevap
Konu Başlığı Baldurs gate 3 görüntü kalitesi
Konbuyu başlatan ertu2016
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ertu2016

ertu2016

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2024
126
41
28
Baldurs gate 3 indirdim kurdum ama hem harddiskte hem dahili hafıza da oynarken görüntü kalitesi çok kötü, eşyalar ve insanlar kaplamalar yapılmamış şekilde oyunun ilk yapım aşamasındaymış gibi görünüyor sebebi ne olabilir.

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
445
690
93
Kaplamalar sonradan yukleniyor gibi oluyor malesef oyunun ilk versiyonu oldugu icin güncellenmiş versiyon paylasilirsa ilerde daha iyi anlaşılır

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,791
1,593
113
Kaplamalar sonradan yukleniyor gibi oluyor malesef oyunun ilk versiyonu oldugu icin güncellenmiş versiyon paylasilirsa ilerde daha iyi anlaşılır
Guncel Eur versiyon paylaşıldı ben henüz denemedim, indirmedim. Bir bakıp dönüş yaparsan sevinirim
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Oyun (v01.000)(DÜZELTİLDİ)(v2) olarak yeni paylaşılmış

ertu2016

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2024
126
41
28
Guncel Eur versiyon paylaşıldı ben henüz denemedim, indirmedim. Bir bakıp dönüş yaparsan sevinirim

Ben onu indirdim, denedim. Oyun nihayet oynanıyor ve artık takılmıyor ancak yukarıda belirttiğim şekilde görüntü kalitesi problemi yaşıyorum, yapmam gereken bişey mi var yoksa dosya mı bu şekilde hazırlanmış çözemedim.

Ama yüklenmiyor malesef balta simsiyah, elbiseler simsiyah, zemin, bitkiler siyah şekilde duruyor😔

dahaka123

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 8, 2009
1,791
1,593
113
Bahsettiğim yeni sürüm dün yayınlanmış ondan birkaç gün önce indirdiysen yenisi ile değiştir. Özellikle belirtmişler v2 diye

coolcarlos7

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 23, 2020
119
47
28

Ben onu indirdim, denedim. Oyun nihayet oynanıyor ve artık takılmıyor ancak yukarıda belirttiğim şekilde görüntü kalitesi problemi yaşıyorum, yapmam gereken bişey mi var yoksa dosya mı bu şekilde hazırlanmış çözemedim.

Ama yüklenmiyor malesef balta simsiyah, elbiseler simsiyah, zemin, bitkiler siyah şekilde duruyor😔
Bahsettiğim yeni sürüm dün yayınlanmış ondan birkaç gün önce indirdiysen yenisi ile değiştir. Özellikle belirtmişler v2 diye
Oyunu nerden indirdiniz acaba?

nucleusxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 7, 2014
445
690
93
Ben ilk paylaşılanı indirdim sonra paylaşılan sound fix dosyasi ile oynayabiliyorum eski oyun kayitlarimda ses gelmeyen kısımlara baktım ses var artık. kaplama gec yüklenmesi paylaşılan tum sürümleri denedim hepsinde var ama senin dediğin sorunu yaşamadım henüz video veya resim paylaşır misin

V2 dedikleri bence sound fix yapılmış hali ilk sürümü indirdim ayri olarak sound fix dosyasini indirdim ben

ertu2016

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2024
126
41
28
Oyunu nerden indirdiniz acaba?
Malesef buradan isim veremiyorum galiba.

Ben ilk paylaşılanı indirdim sonra paylaşılan sound fix dosyasi ile oynayabiliyorum eski oyun kayitlarimda ses gelmeyen kısımlara baktım ses var artık. kaplama gec yüklenmesi paylaşılan tum sürümleri denedim hepsinde var ama senin dediğin sorunu yaşamadım henüz video veya resim paylaşır misin

V2 dedikleri bence sound fix yapılmış hali ilk sürümü indirdim ayri olarak sound fix dosyasini indirdim ben
Bu şekilde kaplamalar hiç bir şekilde yüklenmiyor

Ekli dosyalar

ertu2016

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
May 1, 2024
126
41
28
Hangisini indirdiniz acaba
3 gün önce paylaşılanı kurmuştum onunla alakalıymış şimdi fixed V2 yi kurdum çok şükür düzeldi, dil dosyasında anlatılan şeyleri de cihaza kurmadan yaptım dilide Türkçe olarak açıldı. Nihayet şu oyunu istediğim şekilde oynayabileceğim. Çok teşekkürler yardımlarınız için

İşe yaradı V2 de sağlıklı şekilde oynanabiliyor

Ekli dosyalar