Battlefield Hardline BETA

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PSN Oyunları kategorisinde arif02 tarafından oluşturulan Battlefield Hardline BETA başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,650 kez görüntülenmiş, 11 yorum ve 38 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PSN Oyunları
Konu Başlığı Battlefield Hardline BETA
Konbuyu başlatan arif02
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan phaticusthiccy

arif02

Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Eki 5, 2008
1,692
8,357
113

Publisher: Electronic Arts
Developer: Visceral Games
Release Date: March 17, 2015
Languages: Eng
Genre : First-Person Shooter
ID: NPUB91010
Size: 3.95GB

BETA

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

han412

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 12, 2010
210
20
18
kod bölümündeki
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

link iniyor 0kb.. rar.dan çıkarırken dosya hasarlı diyor düzenleme yapılırsa seviniriz kolay gelsin

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Benim PS3 bozuk test edemiyorum XBOX360 için de beta falan yok herhalde sizlerin izlenimleri nedir acaba? Meraktan çatlıyorum grafikler vuruş hissi vb.. nasıl???

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 19, 2012
685
255
63
ps4 de indiriyomda pcde geçen sene oynadağımı hatırlıyom para falan çalmaya çalışıyoduk

Sir John

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 11, 2014
1,224
163
63
Ekşisözlük yorumlarında BETA sürüm için çok kötü çocuk oyunu falan diyorlar. Full sürüm 60GB olacakmış hikaye modunu bekleyeceğiz artık.

zepharoth

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Şub 14, 2009
241
115
43
China
Adamlar server yogunlugunu test etmek ve oynanisla ilgili ne gibi iyilestirmeler yapmalari gerektigini gormek icin yayinliyorlar zaten betayi, o yuzden bu betadan yuksek grafik kalitesi beklentiniz olmasin, farkli sitelerde gordugum ekran goruntulerinden bazi kaplamalarin dahi yapilmamis oldugu goruluyordu ki gayet normaldir. Eger final urun kalitesinde bir beta sunuyor olsalardi en az 20-30 GB'lik dosya indirmek gerekirdi ki o zaman arzu ettikleri oyuncu yogunluguna ulasamazlardi.

esturgi

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Nis 12, 2010
528
530
63
xbox360 da oynadım oyunu görüntü olarak özellikle eski nesil kullanıcıları BF4 ile neredeyse aynı. Biraz makyajlamışlar. Oynanış bana yavan geldi b4 ve özellikle bf3'te ki o vuruş hissini alamadım nedense. Oyun modları mecburen değişmiş hotwire modu var bayraklar yerine araçları ele geçiyorsunuz ve araçları patlatmadan yada rakibe kaptırmadan karşı tarafın ticketlarını bitirmeye çalışıyorsunuz değişik bir mod. Heist modu var bir taraf polis bir taraf hırsız. Çantaları kaçırıp/koruyarak ticket bitiriyorsunuz yine. Level sisteminde exp. yerine para toplama gelmiş oyuna uygun olarak. Benim şahsi fikrim mutlaka oyuncu sayısı fazla olacaktır ama bir bf3 ya da bf4 olacağını zannetmiyorum multi bakımından. Benim sahsi fikrim bu oyunun senaryo modu daha iyi olacak gibi bir his var içimde.