PS4 Yardım Birden sistem bilgisinde 7.02 yaziyor şok oldum. Ps4 bekleme modunda ne yapmaliyim?

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde ozgurce_metin tarafından oluşturulan Birden sistem bilgisinde 7.02 yaziyor şok oldum. Ps4 bekleme modunda ne yapmaliyim? başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,666 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Birden sistem bilgisinde 7.02 yaziyor şok oldum. Ps4 bekleme modunda ne yapmaliyim?
Konbuyu başlatan ozgurce_metin
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan MucoBEY

ozgurce_metin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2009
22
2
3
53
5.05 ps4 kullaniyordum. Theme 'lar kurdum pkg şeklinde toplu olarak. Bazılarında hata verdi kurmadı, bazılarında zaten var degistirilsin mi diye sordu ben de evet seçeneğini seçtim ve kurdum hepsini. Temalar her biri 2 dosya halindeydi. 1 temada kilit işareti var. Oyun oynadım tesadüf sistem bilgisine baktım 7.02 yazıyor. Şok oldum.herzaman ki gibi Offline hen yaptım oluyor. Şu anda Ps4 beklemede kapatmaya korkuyorum. Debugsettings açık. Ne yapmalıyım? Versiyon düşürme filan şu durumda yapabilir miyim? Sistem sıfırlama filan? Hiçbir şey sormadan sistemi yeniden başlamadan guncelleyebilir mi? İlk defa başıma geldi. Riske atmadan makinayı ve oyunları kurtarabilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz? Elektrikler kesilince hen gidecek galiba :( pek anlamıyorum. Lütfen cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,354
53,634
113
44
Siteye Git
Spoff version olabilir yani konsolunuzu hen yaptıktan sonra 7.02 yazabilir ama aslında 6.72 veya 5.05 tir

Konsolu kapatıp açabilirsiniz :)

ozgurce_metin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2009
22
2
3
53
Yaziya ekleme yapayim ,İnternet baglanti ayarlarından hep kapalı internete bağlamıyorum.Offline hen yapıyorum. Sistem Güncelleme ayarlardan kapalı.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Offline kırma işleminde sizin nick iniz yazıyor Mctuna 5.05 olandan yapıyorum. Tam yetkili uzman merci den cevap geldi teşekkür ederim. Eminseniz kapatabilir miyim 5.05'e döner mi?
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Yarına kapatıp açarım sonucu buraya yazarım. Bu saatte cevap verdiğiniz için ve diğer hizmetleriniz için teşekkür ederim. Emeğinize sağlık

Son düzenleme:

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,494
1,527
113
Dostum seni korkutmak istemiyorum ama tam burada demişsinki Oyun oynadım tesadüf sistem bilgisine baktım 7.02 yazıyor. Oyun oynarken internetiniz acıkmıydı eğer acık ise bazı oyunlar oynarken 7.02 yapabiliyor eğer diyorsan bana 7.55 neden yapmadı dersen o oyunun 7.55 güncellemesi cıkmamıştir 7.02 kadardır aslında internet açıkken oyun oynamak yada o oyunun CD bile takmak o güncellemeyi oluşturabilir inşallah öyle bir durum olmamıştır

maciras

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ara 6, 2009
1,103
2,625
113
Herhangi bir sorun yok. Zaten sistem güncellemesi yapsaydı makine üzerindeki oyunlarını dahi oynayamazdın. Ayrıca ayarlar kısmından Debug Settings'i de göremezdin. Kısacası bir problem yok, gönül rahatlığıyla makineni kapatıp açabilirsin.

ozgurce_metin

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Mar 15, 2009
22
2
3
53
Ps4 kapattım açtım gönül rahatligiyla :) Sistem yazılımı 5.05 yazıyor. Hiç birşey sormadı, herşey normal. Teşekkür ederim arkadaşlar. İlk defa böyle bişey yaşadım resmen 7.02 yaziyordu , spoof (kandirmaca) yazılım mış.

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,494
1,527
113
Ps4 kapattım açtım gönül rahatligiyla :) Sistem yazılımı 5.05 yazıyor. Hiç birşey sormadı, herşey normal. Teşekkür ederim arkadaşlar. İlk defa böyle bişey yaşadım resmen 7.02 yaziyordu , spoof (kandirmaca) yazılım mış.
Geçmiş olsun sevindim düzeldiğine

Yasin9668

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 19, 2008
49
14
8
39
Buna aslında tam bir noktayı koymak lazım. Bugün ben de 6.72 e hen yaptım sonra disable updates yaptım. Sonra bi tane hile programı var onun için ip e bakıyorum , oraya bakmak için girdiğimde 7.51 yazıyordu. Acaba bu spof kendiliğinden mi yapıyor o işlemi, sistemi 7.51 yapıp güncellemeyi mi engelliyor.Çünkü sitede bulunan mk11 için dlc leri falan yüklemiştim.