- Şub 19, 2019
- 909
- 8,253
- 93
Borderlands 2 PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Borderlands The Pre-Sequel PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Sevgili mcpsp üyeleri, Borderlands 2 Game of Year Edition ve Borderlands The Pre-Sequel, yani Borderlands The Handsome Collection PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle bu 2 oyunu çeviren Sinan Saçoğlu (Lennon54) ve ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yamaları nasıl port ettiğim konusunda yazacak çok şeyim var, ama çok uzun bir yazı olacağı için konuyu uzatmak istemiyorum.
Sadece port işleminin çok zorlu geçtiğini bilin yeter
Son olarak, yama ile uyumlu olan oyun linkini hem arşivde hem de konu içinde bulabilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar diliyoruz. 
Oyunu upload edip paylaşan
@hako
'ya, tool için swuforce'ye, flatz'e, teknik destek için The Darkness'a, swuforce'ye ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim.
OYUN HAKKINDA
Borderlands 2'de Pandora'nın yıkım dolu dünyasını ve Borderlands: The Handsome Collection'da Borderlands: The Pre-Sequel'in ay çılgınlığını keşfederken ateş ede ede ortalığı talan edin. Sayısız silahı, tescilli iş birliğine dayalı oynanışı ve bütün bonus eklenti içeriğiyle, bu ödüllü FPS-RPG serisinin keyfini çıkarın.
NOT
Türkçe yama, bütün kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır.
BİLGİLENDİRME
Borderlands 2 Game of the Year Edition için port edilen dosya sayısı: 1740
Borderlands The Pre-Sequel için port edilen dosya sayısı: 490
Yamayı full test etme şansım olmadı, ama eğer bir yerde hata alırsanız, bana belirtin lütfen
O zaman tekrardan bir düzeltme yaparım 
Borderlands The Pre-Sequel pc yaması beta olarak paylaşıldı. Bende beta olarak paylaşılan yamayı port ettim. Eğer ilerleyen günlerde yama tamamlanırsa, eksik kalan dosyaları da port edip konuyu güncelleyeceğim
Detaylı açıklama için, aşağıda paylaşmış olduğum çevirmenin konusuna bakabilirsiniz.
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Buradan yama araklamaya devam eden ve yakın zamanda bizden arakladığı yamaları paylaşacak olan arkadaşı son kez uyarıyorum. Bizden arakladığın yamaları paylaştığın takdirde b planını uygulamak zorunda kalacağım.
Diğer port eden arkadaşa da çağrım şudur: Yakın zamanda, Burak abi de, ben de sana tek amacımızın yapabildiğimiz yamaları çıkartmak/port etmek olduğunu belirtmiştik. Bulunduğumuz sitelerde de bu yamalar olsun, herkes faydalansın istiyoruz bu kadar basit. Umarım sen de "sadece ben port edebilir miyim" sevdasından vazgeçersin. Bu yazının benim için bir kıymeti yok bilesin. Çok şey yazardım da sana, yazmak istemiyorum. Yama çalışmalarında sana başarılar ve kolaylıklar dilerim.
Son olarak, Oyun Çeviri lideri ile de görüştüm. O da, tamam ücretsiz olduğu sürece port edebilir, sıkıntı yok dedi. Bu yamalardan faydalanacak olanlar var sonuçta. Hastalığın konusunda da, Allah sana acil şifalar versin.
Oyunu buradan da indirebilirsiniz.
Oynanış videoları yayınlandıktan sonra resimler kaldırılacaktır.
Borderlands The Pre-Sequel - Oyun içi görüntüler
Borderlands 2 Game of the Year Edition - Oyun içi görüntüler
Borderlands 2 Game of the Year Edition
Çevirmenler
Sinan SAÇOĞLU (lennon54)
Borderlands: The Pre-Sequel
Çevirmenler
Sinan SAÇOĞLU (lennon54)
Berkan Bayram
Furkan Bulut
Yaren Erkan
Tool
Swuforce
Flatz
Teknik Destek
Swuforce
The Darkness
PS4 Port ve Düzenleme
Castellanos
Oynanış Videosu
Eklenecek....
Borderlands The Pre-Sequel PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Sevgili mcpsp üyeleri, Borderlands 2 Game of Year Edition ve Borderlands The Pre-Sequel, yani Borderlands The Handsome Collection PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle bu 2 oyunu çeviren Sinan Saçoğlu (Lennon54) ve ekibine buradan sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Yamaları nasıl port ettiğim konusunda yazacak çok şeyim var, ama çok uzun bir yazı olacağı için konuyu uzatmak istemiyorum.
Oyunu upload edip paylaşan

OYUN HAKKINDA
Borderlands 2'de Pandora'nın yıkım dolu dünyasını ve Borderlands: The Handsome Collection'da Borderlands: The Pre-Sequel'in ay çılgınlığını keşfederken ateş ede ede ortalığı talan edin. Sayısız silahı, tescilli iş birliğine dayalı oynanışı ve bütün bonus eklenti içeriğiyle, bu ödüllü FPS-RPG serisinin keyfini çıkarın.
NOT
Türkçe yama, bütün kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır.
BİLGİLENDİRME
Borderlands 2 Game of the Year Edition için port edilen dosya sayısı: 1740
Borderlands The Pre-Sequel için port edilen dosya sayısı: 490
Yamayı full test etme şansım olmadı, ama eğer bir yerde hata alırsanız, bana belirtin lütfen
Borderlands The Pre-Sequel pc yaması beta olarak paylaşıldı. Bende beta olarak paylaşılan yamayı port ettim. Eğer ilerleyen günlerde yama tamamlanırsa, eksik kalan dosyaları da port edip konuyu güncelleyeceğim
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
ÖNEMLİ AÇIKLAMA
Buradan yama araklamaya devam eden ve yakın zamanda bizden arakladığı yamaları paylaşacak olan arkadaşı son kez uyarıyorum. Bizden arakladığın yamaları paylaştığın takdirde b planını uygulamak zorunda kalacağım.
Diğer port eden arkadaşa da çağrım şudur: Yakın zamanda, Burak abi de, ben de sana tek amacımızın yapabildiğimiz yamaları çıkartmak/port etmek olduğunu belirtmiştik. Bulunduğumuz sitelerde de bu yamalar olsun, herkes faydalansın istiyoruz bu kadar basit. Umarım sen de "sadece ben port edebilir miyim" sevdasından vazgeçersin. Bu yazının benim için bir kıymeti yok bilesin. Çok şey yazardım da sana, yazmak istemiyorum. Yama çalışmalarında sana başarılar ve kolaylıklar dilerim.
Son olarak, Oyun Çeviri lideri ile de görüştüm. O da, tamam ücretsiz olduğu sürece port edebilir, sıkıntı yok dedi. Bu yamalardan faydalanacak olanlar var sonuçta. Hastalığın konusunda da, Allah sana acil şifalar versin.
Oyunu buradan da indirebilirsiniz.
Oynanış videoları yayınlandıktan sonra resimler kaldırılacaktır.
Borderlands The Pre-Sequel - Oyun içi görüntüler

Borderlands 2 Game of the Year Edition - Oyun içi görüntüler

Borderlands 2 Game of the Year Edition
Çevirmenler
Sinan SAÇOĞLU (lennon54)
Borderlands: The Pre-Sequel
Çevirmenler
Sinan SAÇOĞLU (lennon54)
Berkan Bayram
Furkan Bulut
Yaren Erkan
Tool
Swuforce
Flatz
Teknik Destek
Swuforce
The Darkness
PS4 Port ve Düzenleme
Castellanos
Oynanış Videosu
Eklenecek....
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: