Bu Devirde Fat PSP Almak

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Rehberler\/Yeni Başlayanlar kategorisinde esestarkan tarafından oluşturulan Bu Devirde Fat PSP Almak başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,161 kez görüntülenmiş, 9 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Rehberler\/Yeni Başlayanlar
Konu Başlığı Bu Devirde Fat PSP Almak
Konbuyu başlatan esestarkan
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Roket

esestarkan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 17, 2011
40
4
8
35
Merhaba arkadaşlar... Dün sizi sorularımla bayağı bunalttım :) bu da son sorum.
Arkadaşlar psp fat ile 3000 arasındaki farkları kısaca yazar mısınız? Psp fatta ram iki kat düşükmüş galiba. Herhangi bir oyunda kasma meydana gelir mi?Slim de çalışanların tamamı fatta da çalışıyor mu? Görüntü kalitesi arasında çok büyük fark var mı?

Son düzenleme:

memocih

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 1, 2009
32
2
8
33
Oyunlarda herhangi bi kasma olmayacaktir slimdeki oyunlar fatta da calisacaktir. detay icin wikiye bakabilirsin:

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

GT-I9100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 19, 2012
686
251
63
hiç bir fark yoktur oyunlarda ne görsel grafiksel nede kasma ama MODumuzun dediği gibi temiz bulman çok zordur en iyisi sağlam bi yerden cfw yüklenmiş slim alicaksın

esestarkan

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Eki 17, 2011
40
4
8
35
Şu an mobildeyim arkadaşlar. Teşekkür butonuna basamıyorum :) hepinize çok teşekkür ederim. Temiz pspgo buldum 200 tl.Bir de 250 tl 16 gb hafıza kartlı psp 3004. Sizce hangisini alayım. 3004 ele rahat oturuyor ekranı büyük. 3004düşünüyorum ama sizin görüşleriniz neler?

GAMEMASTER

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Haz 11, 2012
3,047
227
63
Yarın telefonumu sıfır psp 1004 ile takaslayacagım. Valla hic arastırmadım birsey almak icin hemde psp sahibi olmak icin degistiriyorum :D Wifi olmaması dısında bir farkı yok sanırım diger modellerle ?

Roket

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ağu 13, 2011
160
3
18
Psp 3000 almalısın kesinlikle erkan renk kalitesi 2000 ve fat dan çok daha iyi