Burnout Paradise+ All DLC PSN (Work 3.41-3.55-4.21+ EUR+US)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 3 Oyunları kategorisinde EmuMaster tarafından oluşturulan Burnout Paradise+ All DLC PSN (Work 3.41-3.55-4.21+ EUR+US) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,546 kez görüntülenmiş, 24 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 3 Oyunları
Konu Başlığı Burnout Paradise+ All DLC PSN (Work 3.41-3.55-4.21+ EUR+US)
Konbuyu başlatan EmuMaster
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Cihan Unlu

EmuMaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2010
814
57
28
NOT:ALINTIDIR!!!!!!!!

Eski bir oyun ama yinede güzel bir paket olduğu için paylaşmak istedim.

NOT2: Oyunun US sürümündeki 1.90 patch sorunlu olduğundan dolayı US sürümü kaldırılmıştır.EU sürümü hem 3.55 hem 4.30'da sorunsuz oynanabilmektedir.

RELEASE INFO:

Region: [EU] NPEB00287
Release by: US BlackDeath & propJOE / EU RangerRus
Size: 3.4 GB each region
Language: English​

3.55 sahipleri için Kurulum:

1-Oyunu install package files'ten kurun.
2-1.50'den 1.90'a kadar olan tüm yamaları kesinlikle atlama yapmadan sırası ile kurun.
3-Oyunun fix'ini kurun.
4-DLC fixini kurun.

4.30 sahipleri için kurulum:

1-Oyunu install package files'ten kurun.
2-1.50'den 1.90'a kadar olan tüm yamaları kesinlikle atlama yapmadan sırası ile kurun.
3-Oyunun fix'ini kurun. (3.55 için olan fix)
4-DLC fixini kurun.
5-4.30 fix'i (eboot.bin dosyasını) hdd0/game/NPEB00043/USERDIR dizinine kopyalayın.

EU REGION - NPEB00043:

OYUN:

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
DLC/PATCH UPDATES 1.50:

Kod:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
DLC/PATCH UPDATES 1.60:

Kod:
DLC/PATCH UPDATES 1.70:

Kod:
DLC/PATCH UPDATES 1.80:

Kod:
DLC/PATCH UPDATES 1.90:

Kod:

FIX 3.41/3.55:

Kod:
FIX 4.30

Kod:
DLC FIX:

Kod:

:party:

Cihan Unlu

Guest
Us Region indiricem ama 4.30 cfw için fix bulamadım koymamışsın 3.41 ve 3.55 var :)

EmuMaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2010
814
57
28
Arkadaşlar oyunu henüz bende indirmedim.Ama yabancı kaynakta sadece 3.55 için çalıştığı yazıyor.

4.30 için fix yapılabilme ihtimali varsa buraya ekleyeceğim.4.30 kullanıcıları henüz indirmesin beklemede kalsın.

Cihan Unlu

Guest
ya kardeşim oyunu indirdikten sonra 4.30 bilgilendirmesi yapman garip olmuş. Çoktan indirdim oyunu

EmuMaster

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 21, 2010
814
57
28
Haklısın.

Sorun değil dostum bu 4.30 da çalışmayacağı manasına gelmez.Şuan için oyunu indirme imkanım yok.

Eboot dosyasını resign yaptıktan sonra büyük ihtimal çalışacaktır.Fix'i yaptığımda ekleyeceğim.