-
Öne çıkan konu
Call Of Duty 1 Classic PS3 PSN Türkçe Yama İndir Çıktı!
Herkese merhabalar. bügün başlıkta gördügünüz nostaljik bir oyunun yaması ile karşınızda oldugum için sevinçliyim.
bu oyunun Çevirisi Kemal Deniz Yılmaz tarafından yapılmıştır. bende normalde yamayı 2-3 gün önce uyarlamıştım ancak teknik sorunlar nedeniyle yamayı çalıştıramamıştım ve bugün buldugum yeni bir araç sayesinde sonunda çalıştırabildim. oyunda bazı yerler grafik tabanlı yazı, elimden geldigince PS3'e Özgü yerleri çevirdim. yani altyazıların dışında bazı yerleri ingilizce görebilirsiniz.
Yama NPEB00101 (EU- English) bölge kodlu oyuna göre hazırlanmıştır.
En başta oyunun çevirisi için degerli Kemal deniz Yılmaz'a, Araç için Peter Engström'a teşekkürlerimi iletiyorum. Ve herkese iyi oyunlar diliyorum.
OYUN HAKKINDA
Oyun, II. Dünya Savaşı'nın epik savaş alanı anlarının yoğunluğunu sinematik bir yapı içinde, modern tarihi oluşturan müttefik ülkelerin onlarca askerinin ve adı geçmeyen kahramanların gözünden anlatmaktadır. İyi eğitimli bir ekibin üyesi olarak, koruma ateşi açarak ve yaralıları güvenli bir yere çekerek savaş ortamının kaosunu tatma imkânı sunmaktadır. Otantik ekip hareketleri ve taktiklerine ek olarak her bir askerin savaş alanında ortaya çıkan kendine has karakterleri ve eğitimlerini gözler önüne sermektedir.
TÜRKÇE ÇEVİRİ
KEMAL DENİZ YILMAZ
TOOL
PETER ENGSTROM
PS3 PORT VE DÜZENLEME
YERAYAY
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Son düzenleme: