PS3 DLC + YAMA Call Of Duty Black Ops 2 Tüm Dlc'ler

MCPSP REKLAM ALANI
Telefon Tamiri

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyun DLC Paketleri kategorisinde Sayqho tarafından oluşturulan Call Of Duty Black Ops 2 Tüm Dlc'ler başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 24,984 kez görüntülenmiş, 123 yorum ve 123 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyun DLC Paketleri
Konu Başlığı Call Of Duty Black Ops 2 Tüm Dlc'ler
Konbuyu başlatan Sayqho
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan yakupdmryrk

Sayqho

PS3 Moderatörümüz
Yönetici
Super Moderatör
Eki 27, 2012
4,238
10,506
113
Pro Oyun Salonu / Zonguldak
Siteye Git
- Vengeance DLC - BLUS31011
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
- Apocalypse DLC - BLUS31011
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
- Uprising DLC - BLUS31011
Multiplayer Map Pack with 4 new maps

- Revolution DLC - BLUS31011
Multiplayer Map Pack with 4 new maps

- Nuketown 2025 DLC - BLUS31011
Remake of Nuketown from Call of Duty: Black Ops. While still focusing on close quarters combat, the map represents a "Model Home of the Future" for 2025

- Nuketown Zombies DLC - BLUS31011
Zombies map based on Nuketown, a multiplayer map from Call of Duty: Black Ops and Call of Duty: Black Ops II.

- PATCH UPDATE 1.09/1.15 -

- DOWNLOAD All DLC FIX -
(Including Season Pass, MTX Weapon Packs 1-9, Calling Card Packs 1-4)
Kurulum BLUS31011:
Önce yüklemedik istediğiniz dlc'leri kurun, update dosyalarını kurun son olarak fix'i kurun.

Kurulum BLES01717:
Dlc'leri kurun
Oyunu güncellemelerini kurun
Multiman'deyken Start + Select tuşlarına basın ps3_root'a girin, dev_hdd0/game/BLUS31011'in içindeki USRDIR klasörünü seçip yuvarlağa basıp kopyalayınız.
dev_hdd0/game/BLES01717 klasörüne girip yapıştırın, üzerine yazılsın uyarısına evet diyin.
Son olarak fix'i kurun

Son düzenleme:

han412

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Kas 12, 2010
210
19
0
DLC - BLUS31011 kodlu dlc.yi yükleyince BLES01717 kodlu oyuna uyum sağlıyormu fix yapınca ?

Tuncayx

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 19, 2013
192
143
0
çok sağol kardeşim.. iyiki varsın:)
[MENTION=118634]Sayqho[/MENTION],dlc'ler hakkında bilgin vardır.hangisini tavsiye edersin? özellikle deathmatch oynuyorum.bu mod için tavsiyeni bekliyorum..

Son düzenleme:

Tuncayx

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 19, 2013
192
143
0
[MENTION=118634]Sayqho[/MENTION];kardeşim tekrardan teşekkür ediyorum.Dcl'ler sorunsuz bir şekilde çalıştı.ama bu iş bana yaramadı..bendeki sürüm BLES01717 kurulumu dediğin gibi yaptım..sonra oyunu açtım..multiplayer olarak hangi modu seçtiysem eşleşme konusunda sıkıntı yaşadım..online oyuncu sayısı 146.000 olarak görünüyor ama açılan haritaya kimse gelmiyor. sürekli yeni haritalar çıkıyor birkaç kişi var ama yeterli sayıyı bulamayınca bi türlü maça başlayamıyorum..hal böyle olunca Dlc'leri silersem düzelir diye düşündüm..

sonra dev_hdd0/game/BLES01717 kalsöründeki dlc yazan bütün dosyaları sildim..bu kez oyunu başlatmak isteyince bana açılan haritalarda hiçbir oyuncu görünmüyor..önceden saniyeler içinde mutlaka bir lobiye girebiliyorken şimdi dakikalarca beklememe rağmen lobiyi bırak hiç bir oyuncu benim sayfamda görünmüyor..

birde şunu farkettim.dlc'lerden önce Nuketown 2025 haritası bende vardı dlc'leri silince o haritada artık görünmüyor..

kardeş yardımını bekliyorum..dlc'lerden vazgeçtim oyunu eski haline nasıl döndürebilirim? online olarak oynadığım tek oyun diyebilirim,benim için önemli...

Tuncayx

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Şub 19, 2013
192
143
0
kardeşim sağolasın hallettim..sende dlc'ler kurulu mu? ve benim karşılaştığım gibi bi sorunun var mı?