- Mar 9, 2013
- 152
- 1,511
- 0
- 33
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
LİNK:
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.
Önemli Bilgi: NTFS uzantılı 8 gb flash belleğiniz varsa bölmenize gerek yok. Ntfs uzantılı flash belleğinize attığınız dosyayı. Multiman'a giriş yapın. Multiman menüsü Multiman / PFS sürücüsü var ona basın. Ardından Dosya yöneticisi / Ps3root / pvd_usb000 yada pvd_usb001 klasörleri var pkg uzantılı dosyanız o dosyalardan birinin içinde. Pkg uzantılı dosyanıza gelip X tuşuna basın ve bekleyin. Ps3 menüsüne yönlendirileceksiniz. Son olarak install package files sekmesinden oyununuzu kurun. İyi oyunlar
Arkadaşlar yine de belirtmek istiyorum Call of Duty Black Ops 3 rsmine dikkat ettiyseniz REQUIRES İNTERNET İNTERNET BAĞLANTISI. Grafiklere de bi siteden baktım felaket ps2 oyunu grafiği gibi. Oyunda hikaye modu yok allahtan part 2 de indirmeyi bıraktım.
Sadece internet bağlantısı gerektiren bir oyun internetsiz oynayamıyorsunuz. Yok efendim PS3 senaryo modunu kaldırmıyormuş hikayeye bak. Madem kaldırmıyor multiplayer özelliğini neden PS3 e çıkardınız demezler mi adama. Grafik berbat isteyen yine de indirebilir.
Son düzenleme: