Call of duty black ops 6 multiplayer oynama hakkında

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde firat5138 tarafından oluşturulan Call of duty black ops 6 multiplayer oynama hakkında başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 703 kez görüntülenmiş, 3 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Call of duty black ops 6 multiplayer oynama hakkında
Konbuyu başlatan firat5138
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan AnkaTR

firat5138

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 2, 2024
71
17
8
Selam
ben önce call of duty BO6 multiplayer oynayacam
Ps4 üm kırık goldhen 11:00 sürüm
Acaba Multiplayer nasıl oynayabiliriz mesela cihazı internete bağlayıp oyunun multiplayer kısmına girince PSN den veya oyunun multiplayer kısmından BAN yeme durumu olur mu yardımcı olursanız sevinirim

babapiro45

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Haz 2, 2024
81
12
8
Selam
ben önce call of duty BO6 multiplayer oynayacam
Ps4 üm kırık goldhen 11:00 sürüm
Acaba Multiplayer nasıl oynayabiliriz mesela cihazı internete bağlayıp oyunun multiplayer kısmına girince PSN den veya oyunun multiplayer kısmından BAN yeme durumu olur mu yardımcı olursanız sevinirim
merhaba call of duty bo6 pslan var mı bilmiyorum ama diğer oyunlarında online oynayabiliyorsunuz eğer dediklerimi uygularsanız ban yemezsiniz ve bizim discord sunucumuz var sunucuda türklerde var geceleri yada öğlen vaktinde aktif olur call of duty oynarız eğer sende oynamak istersen
ferd_i7kd instagram hesabına istek at dm gel detaylı anlatırım ig ; ferd_i7kd

firat5138

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Haz 2, 2024
71
17
8
merhaba call of duty bo6 pslan var mı bilmiyorum ama diğer oyunlarında online oynayabiliyorsunuz eğer dediklerimi uygularsanız ban yemezsiniz ve bizim discord sunucumuz var sunucuda türklerde var geceleri yada öğlen vaktinde aktif olur call of duty oynarız eğer sende oynamak istersen
Anladım hocam Instagram dan ekliyorum
Instagram kullanıcı adım akucu_firat51
PS lan ı Black ops 6 da da duymuştum

AnkaTR

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 19, 2020
171
408
63
Black ops modern warfare 3 vanguard online oynanmıyor pslan desteklemiyor
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Türkiye'deki ilk sunucuyu ben açtım eğer bana katılmak isterseniz dm atın