Xbox 360 Türkçe Yama Castlevania Lords of Shadow 2 Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü kategorisinde Neil tarafından oluşturulan Castlevania Lords of Shadow 2 Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 822 kez görüntülenmiş, 23 yorum ve 14 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Xbox 360 Türkçe Yamalar Bölümü
Konu Başlığı Castlevania Lords of Shadow 2 Xbox 360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Neil
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan asddfgh

Neil

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Nis 28, 2023
433
399
63

Castlevania Lords of Shadow 2 XBOX360 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Seriyi bozmayalım dedik Castlevania Lords of Shadow 2 XBOX360 Türkçe Yamasını sizler için hazırladık. Oyunu çeviren Erol Gültekin'e teşekkür ediyoruz. Tool için Rick'e teşekkür ediyoruz.

NOT
Bu yama V2'dir.
NELER YAPTIK
Neil yani ben, oyuna Türkçe karakter destekli font yaptım, oyunda çevrilmemiş binlerce satırı çevirdim, regexleri oyunda hataya sebep vermesin diye baştan sonra düzenledim, oyundaki özel karakterlerin isimlerini orijinalleri ile güncelledim, Castellanos tarafından çevrilmemiş PS3 satırları çevirildi ve oyun metni Türkçe karakterli olarak güncellendi
bu yama bu oyun için şu an en iyisi diyebiliriz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EROL GÜLTEKİN
NEİL

PS3/XBOX360 TOOL
RICK

TÜRKÇE FONT
NEİL

XBOX360 PORT VE DÜZENLEME
NEİL
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU
EKLENECEK...

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Moderatör tarafında düzenlendi:

mfurkanxx

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
May 25, 2018
59
24
8
Çok teşekkürler mükemmel işler gerçekten! Şifre alabilir miyim?

qdenizq

Çeyrek Asırlık Kayıtlı Üye
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 15, 2009
176
15
18
49

Seriyi bozmayalım dedik Castlevania Lords of Shadow 2 XBOX360 Türkçe Yamasını sizler için hazırladık. Oyunu çeviren Erol Gültekin'e teşekkür ediyoruz. Tool için Rick'e teşekkür ediyoruz.

NOT
Bu yama V2'dir.
NELER YAPTIK
Neil yani ben, oyuna Türkçe karakter destekli font yaptım, oyunda çevrilmemiş binlerce satırı çevirdim, regexleri oyunda hataya sebep vermesin diye baştan sonra düzenledim, oyundaki özel karakterlerin isimlerini orijinalleri ile güncelledim, Castellanos tarafından çevrilmemiş PS3 satırları çevirildi ve oyun metni Türkçe karakterli olarak güncellendi
bu yama bu oyun için şu an en iyisi diyebiliriz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
EROL GÜLTEKİN
NEİL

PS3/XBOX360 TOOL
RICK

TÜRKÇE FONT
NEİL

XBOX360 PORT VE DÜZENLEME
NEİL
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU
EKLENECEK...