CFW 4.40.5.1-CdEX Team SGK

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Geliştirme CFW + APPS kategorisinde mctuna tarafından oluşturulan CFW 4.40.5.1-CdEX Team SGK başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 2,973 kez görüntülenmiş, 10 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Geliştirme CFW + APPS
Konu Başlığı CFW 4.40.5.1-CdEX Team SGK
Konbuyu başlatan mctuna
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan mctuna

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,438
55,056
113
44
Siteye Git

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

[YT]?feature=player_embedded&v=96ToN1ZS4JE[/YT]

Team SGK 4.40.5.1-CdEX CFW sürümü ile 4.41 spoofer üzerinden online erişim sağlayabilirsiniz hemde yedeklenmiş oyunlarınızı oynamaya devam edebilirsiniz

Banlanma riski her zaman vardır lütfen bunu unutmayınız

:download:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

denizcisamet

Erişim Engelli
Şub 26, 2013
11
0
1
40
Psid patch desteği varmı malum ban sorunu ona göre deneyelim

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

systemwolf

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Haz 24, 2012
54
2
8
38
Sanırım Team SGK'nın sitesinde sorun var site açıldığı zaman link aktif olacaktır
Pekala hocam bir de şu var

4.41 in çıktığı yönünde link verilmiş ayrıca kullanıcılar da çalıştığını söylüyor ve jailbreak in facebook sayfasında yayınlanmış bu bilginiz var mı

mctuna

PS3 - PS4 - Nintendo Switch Teknik Servis
Yönetici
ADMİN
FORUMSAHİBİ
Mar 29, 2008
12,438
55,056
113
44
Siteye Git
Pekala hocam bir de şu var

4.41 in çıktığı yönünde link verilmiş ayrıca kullanıcılar da çalıştığını söylüyor ve jailbreak in facebook sayfasında yayınlanmış bu bilginiz var mı
Rogero 4.11 CFW yayımlamadı, pek inandırıcı gelmedi bu link bana :wacko3:

gallantr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 3, 2012
6
0
1
30
tuna abi benmi ps3 3.55 version eyer 4.41 version yaparsam 3.55 versiondaki oyunlara bişi olurmu
olursa nasıl 3.55de nasıl online oynarım senin verdiğin linkleri yapamadım ve ben daha önce tuna çeliğe gelmiştim sen bana 3.55 versionda online oynanmaz demiştin
şimdi çözüldümü o