Cheats Manager 60FPS Pluginleri Çalışmıyor

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Play Station 4 Yardım kategorisinde maskara952 tarafından oluşturulan Cheats Manager 60FPS Pluginleri Çalışmıyor başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 671 kez görüntülenmiş, 4 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Play Station 4 Yardım
Konu Başlığı Cheats Manager 60FPS Pluginleri Çalışmıyor
Konbuyu başlatan maskara952
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan suleymang

maskara952

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 3, 2024
19
3
3
Merhaba Herkese,
Cheats Manager v01.22 kullanıyorum database güncellemesini internete bağlanıp yaptım ve spider man oyununda 60fps modunu açtım, açıldı gösteriyor oyunun içinde start dedikten sonra da çözünürlük değiştirdiği için (sanırım) ekran gidip geliyor fakat 30fps sınırı hala kalkmamış oluyor. Bununla alakalı farklı yabancı forumlarda da araştırdım plugins.ini dosyası mevcut değilse içine ''
[default]
/data/GoldHEN/plugins/game_patch.prx=false
''
yazıp /data/GoldHEN dizinine atın diyordu bunu da denedim fakat herhangi bir değişiklik olmadı benzer sorun yaşayıp çözen bir arkadaş varsa ve yardımcı olabilirse çok sevinirim. Teşekkürler

PS4 FAT 9.0

suleymang

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ağu 27, 2024
32
2
8
Bende bazı oyunlarda çalışmıyor ama tüm oyunlarda öyleyse her şeyi silip şu videodakileri atlamadan aynen yaparsan çalışabilir.
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
618
2,528
93
31
Aynısı bende de olmuştu ps4'ü sıfırlayıp herşeyi tekrardan kurdum ve çalıştı.

maskara952

Yeni Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 3, 2024
19
3
3
Goldhen v2.3 kullanıyordum, @suleymang arkadaşımızın attığı videodaki siteden diğer goldhen sürümü ile açınca düzeldi. Teşekkürler herkese.