- Ocak 13, 2012
- 8
- 1
- 3
Merhaba arkadaşlar 
Psp yi kırdırmadan önce çok fazla oyun problemi çekerdim
Mağazalardan aldığım 3-4 umd oyunla geçinirdim onlarıda en az 10-20 kez bitirmişimdir
Neyse bu şeyler geçmişte kaldı
Psp kırdıktan sonra acaba orjinal firmware (yani kırılmamış) psp lerde oyun çalışırmı diye çok aradım
Baktımki bazı arkadaşlar emulator flash oyunlar çalıştırıyormuş
Şaşırdım o zamanlar neden bulamadım diye
Daha sonra baya bi inceledim adamlar o kadar hacklemişki artık bazı iso oyunlarını psp kırık değilken bile çalışıyor (eğer biraz daha bunun üzerinde durursam paylaşıcam )
Neyse konumuza dönelim
Flash oyun nedir?
Bilirsiniz kraloyun gibi sitelerde oynanan küçük oyunların genel adı flash oyundur
Bu oyunları küçükken hiç bıkmadan oynardınız ve eğlenirdiniz (ben zaten hastasıydım
)
Peki bu nasıl çalışacak ?
Evet arkadaşlar flash oyunlarımızı pspnin anadizinine atıyoruz (İsterseniz konunun altında 20 oyuna yakın pspyi kastırmayan flash oyunlarımı indirebilirsiniz )
Daha sonra Pspnin internet browserine girip adres çubuğuna şunları yazıyoruz:
file:///İstediğiniz oyunun ismi.swf
Bu kadar
Ha peki ben bunları hep böylemi çalıştırıcam ?
Tabiki hayır Bu kodu yazdıktan sonra add to bookmarks diyin (yani favorilere ekle ) ve ordan çalıştırın
Peki senin beğendiğin flash oyunlar nerde ?
Arkadaşlar dediğim gibi bu flash oyunlar pspye uyarlanmış ve kastırmaz
Arşivimdeki oyunlar:
Pspye özel pacman
Helikopter (hani bir tuşa basıyorsunuz yükseliyor duvarlara çarpmamaya çalışıyorsunuz ondan )
Pspye özel tetris
Ve çok daha eğlenceli bir sürü oyun
Link:
Şifre: Tyko
Oyundan kareler:
Not: Arkadaşlar bu flash oyunlar BÜTÜN psplerde çalışır isterse psp kırdırılmış yada kırdırılmamış olsun hepsinde çalışır
Sorularınız problemleriniz varsa yorum atmaktan çekinmeyin
Psp yi kırdırmadan önce çok fazla oyun problemi çekerdim
Mağazalardan aldığım 3-4 umd oyunla geçinirdim onlarıda en az 10-20 kez bitirmişimdir
Neyse bu şeyler geçmişte kaldı
Psp kırdıktan sonra acaba orjinal firmware (yani kırılmamış) psp lerde oyun çalışırmı diye çok aradım
Baktımki bazı arkadaşlar emulator flash oyunlar çalıştırıyormuş
Şaşırdım o zamanlar neden bulamadım diye
Daha sonra baya bi inceledim adamlar o kadar hacklemişki artık bazı iso oyunlarını psp kırık değilken bile çalışıyor (eğer biraz daha bunun üzerinde durursam paylaşıcam )
Neyse konumuza dönelim
Flash oyun nedir?
Bilirsiniz kraloyun gibi sitelerde oynanan küçük oyunların genel adı flash oyundur
Bu oyunları küçükken hiç bıkmadan oynardınız ve eğlenirdiniz (ben zaten hastasıydım
Peki bu nasıl çalışacak ?
Evet arkadaşlar flash oyunlarımızı pspnin anadizinine atıyoruz (İsterseniz konunun altında 20 oyuna yakın pspyi kastırmayan flash oyunlarımı indirebilirsiniz )
Daha sonra Pspnin internet browserine girip adres çubuğuna şunları yazıyoruz:
file:///İstediğiniz oyunun ismi.swf
Bu kadar
Ha peki ben bunları hep böylemi çalıştırıcam ?
Tabiki hayır Bu kodu yazdıktan sonra add to bookmarks diyin (yani favorilere ekle ) ve ordan çalıştırın
Peki senin beğendiğin flash oyunlar nerde ?
Arkadaşlar dediğim gibi bu flash oyunlar pspye uyarlanmış ve kastırmaz
Arşivimdeki oyunlar:
Pspye özel pacman
Helikopter (hani bir tuşa basıyorsunuz yükseliyor duvarlara çarpmamaya çalışıyorsunuz ondan )
Pspye özel tetris
Ve çok daha eğlenceli bir sürü oyun
Link:
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için
Giriş yap
veya
Kayıt ol
anlayışınız için teşekkürler.
Şifre: Tyko
Oyundan kareler:

Not: Arkadaşlar bu flash oyunlar BÜTÜN psplerde çalışır isterse psp kırdırılmış yada kırdırılmamış olsun hepsinde çalışır
Sorularınız problemleriniz varsa yorum atmaktan çekinmeyin