Corrupt data!!!

MCPSP REKLAM ALANI
Wordpress Danışmanlık Hizmeti

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde Teknik Servis kategorisinde agestis tarafından oluşturulan Corrupt data!!! başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 1,385 kez görüntülenmiş, 6 yorum ve 0 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı Teknik Servis
Konu Başlığı Corrupt data!!!
Konbuyu başlatan agestis
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan agestis

agestis

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 5, 2014
12
4
0
Arkadaşlar ne yaptıysam olmadı. Fw yükledim psp 1004 modeli 6.60 PRO-C yüklü Np9660 ıda ayarladım hala oyun açamıyorum 2 tane hako abinin oyununu yükledim rardan çıkardım daemonlu dosyaları dakat olmadı olmuyor. hala açılmıyor lütfen yardımlarınızı bekliyorum.teşekkürler...

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
Rar partlarından çıkan dosya ham olarak .iso formatlı olmalı. iso formatlı oyunun içeriğini psp de ıso klasörüne atarsan corrupted olarak görür.

ferhanANK

Forum Destekçisi
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Tem 23, 2008
5,917
878
113
37
PSLAND:)
peki başka nereye atcamki hocam zaten ISO ya atmaz lazım değil mi ?
Kardes cozumu Hako abinin custom firmware konusunda varya:)

Отправлено с моего GT-N7100 через Tapatalk

mami063547

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 19, 2012
685
251
63
PSP'ye atacağın oyun dosyası İSO formatında olmalı sonra bu İSOyu pc ile psp bağlantı kurduktan sonra ISO adlı klasörün içine atçaksın yani İSO olan dosyayı senin dediğine göre deamon toolslu dosyanın içini açıp winrarla çıkartmicaksın olduğu gibi atçaksın

Unknown

C/C++ Developer
Moderatör
Ağu 21, 2009
1,165
265
83
partlardan çıkan .iso uzantılı dosya winrar tarafından tekrar arşiv olarak görünebilir. Bu arşivi açmayacaksın .iso uzantılı dosyayı direkt ISO klasörüne atacaksın

agestis

Kayıtlı Üye
Kayıt Üyemiz
Ocak 5, 2014
12
4
0
Yok ztn sizin dediğiniz gibi yaptım hatta recovery ayarlarıda tamam nedrn olmadı anlamadım