PS3 Türkçe YAMA Crysis 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS3 Oyunları Türkçe Yama kategorisinde srcndrml tarafından oluşturulan Crysis 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 29,453 kez görüntülenmiş, 433 yorum ve 241 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS3 Oyunları Türkçe Yama
Konu Başlığı Crysis 3 PS3 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan srcndrml
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan ali60dm

srcndrml

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 14, 2013
2
241
28
39

Resmi yamadır. Dosyaları indirip bulundukları dizine atınız.

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.
upload için teşekkürler @Sayqho

Moderatör tarafında düzenlendi:

srcndrml

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Tem 14, 2013
2
241
28
39
emeğine sağlık

Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

bu linkte sıkıntı var yalnız...

Son düzenleme:

Ryderrr

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Ara 12, 2017
11
7
3
düzelttim, şuan linklerde sıkıntı yok.
kardeş allah peygamber aşkına yardım et.
Yıllardır şu crysis 3 türkçe dublaj ariyorum en sonunda senden buldum verdiğin dosyaları klasöre atıyorum uygun yerlere bütün verileri siliyorum oyuna giriyorum oyun ingilizice dil değişilmiyor menüde öyle bir kısım yok nasıl yapıcam allah aşkına yardımcı ol
oyun 1.0 blus allah için..

melih2010

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Kas 14, 2008
646
230
43
Crysis 3 videos.pak
:download:
[HIDE-THANKS]
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.

Rar şifresi : mcpsp.com
[/HIDE-THANKS]
Crysis3-Videos2-Sayqho.rar
[HIDE-THANKS]

Rar şifresi : mcpsp.com[/HIDE-THANKS]

Crysis 3 Turkisk.pak & turkish_xml.pak
[HIDE-THANKS]

Rar şifresi : mcpsp.com
[/HIDE-THANKS]

Teşekkürler