PS4 Türkçe YAMA Darksiders Warmastered Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 Oyun Türkçe Yama kategorisinde Castellanos tarafından oluşturulan Darksiders Warmastered Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 9,577 kez görüntülenmiş, 119 yorum ve 82 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Darksiders Warmastered Edition PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan Castellanos
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan cj1212

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,214
51,006
113
Darksiders PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Darksiders Warmastered Edition PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren OYUN ÇEVİRİ ekibine buradan sonauz teşekkürlerimi sunuyorum. Yama ile uyumlu olan oyun linkini hem arşivin içinde hem de konu içinde bulabilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz :)

Türkçe Yama OYUN ÇEVİRİ sitesinde de paylaşılacaktır.

Oyunu upload edip paylaşan hako @hako 'ya, tool için delutto'ya ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA

Kötülük güçleri tarafından kandırılıp dünyanın sonunu erken getiren Mahşerin ilk Atlısı Savaş, Cennet ile Cehennem arasında savaş çıkararak kutsal yasayı ihlal etmekle suçlanıyor. Bunu izleyen kıyımda şeytani güçler cennet ordularını yenerek Dünya'yı ele geçirmişti.

Kutsal Alazlanmış Konsey’in huzuruna getirilen Savaş, yaptıkları için suçlanıyor ve güçleri elinden alınıyor. Onuru kırılan ve ölümle yüz yüze gelen Savaş’a Dünya’ya dönüp gerçeği arama ve sorumluları cezalandırma fırsatı veriliyor.

İntikam peşindeki Melekler tarafından avlanan Savaş’ın intikam almak ve temize çıkmak için çıktığı bu yolculukta Cehennem kuvvetleriyle mücadele etmesi, avladığı iblislerle gergin ittifaklar kurması ve Dünya’nın harabeye dönmüş kalıntılarında seyahat etmesi gerekiyor.

Yeniden Düzenleme Özellikleri:
- Tüm doku çözünürlükleri ikiye katlandı
- İşleme iyileştirmeleri ve revizyon
- Daha iyi gölge işleme kalitesi
- Son işleme efektleri
- 60 FPS oynanış

NOT
Türkçe yama dosyası, 5.05, 6.72 ve 7.02, yani bütün kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yamanın patch dosyası, EP4389-CUSA05275_00-DARKSIDERSDEEU01-A0100-V0101.pkg dosyasına göre düzenlenmiştir.

Eğer bu ada sahip bir pkg dosyasına sahipseniz, oyunu indirmeyiniz.

Aynı versiyona, fakat isim olarak farklı bir pkg dosyasına sahipseniz pkg dosyanızı EP4389-CUSA05275_00-DARKSIDERSDEEU01-A0100-V0101.pkg olarak adlandırın ve konsolunuza önce yeniden adlandırdığınız oyunu, ardından da yamayı kurun.

Bunun dışında, yamayı siz de bulunan oyuna uyumlu hale getirmek için dilerseniz duxa's repackager programını da kullanabilirsiniz. Bu yazdığım yöntemler işe yarar mı bilmiyorum. Ama denemenizde fayda var diye düşünüyorum.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
da indirebilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ

TOOL
DELUTTO

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,214
51,006
113
Daha önce yayınlamadı mi çağ İlk defa mi yayınlıyorsun yoksa yamada eksiklikleri mi düzeltin vardı sanki bu oyun
MCPS4 sitesinde vardı. Oyun Çeviri ile tartıştığı için ona ait konuları kaldırmıştım.

Ek olarak, İyi niyetli arkadaşımızın oyuna gömülü olarak paylaşılan yamaları silindiği ve reklamlı linklere boş yere tıklayıp ona para kazandırmamanız için buradaki eski konularını da kaldırdım. Ben de silinen ve hali hazırda çıkmış ve sitemizde bulunmayan eski yamaları da tekrardan port etmeye başladım. Warmastered bunların bir örneğiydi. Devamı gelecek yani.

Uyarımı yapmama rağmen halen sahte nicklerle giriş yapıp yama araklıyor. Uğraşmayacağım artık. 1000 satır bile port etmekten aciz olan bir insana ne desem boş çünkü. Video da attım, yine akıllanmadı. Anlayacağınız, boş yere kendimi yormuş oldum.

Yakında, hatta yakında da demeyeyim, birkaç gün içinde (burada değil) onu sevindirecek paylaşımlar yapacağım.

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,493
1,552
113
Em
MCPS4 sitesinde vardı. Oyun Çeviri ile tartıştığı için ona ait konuları kaldırmıştım.

Ek olarak, İyi niyetli arkadaşımızın oyuna gömülü olarak paylaşılan yamaları silindiği ve reklamlı linklere boş yere tıklayıp ona para kazandırmamanız için buradaki eski konularını da kaldırdım. Ben de silinen ve hali hazırda çıkmış ve sitemizde bulunmayan eski yamaları da tekrardan port etmeye başladım. Warmastered bunların bir örneğiydi. Devamı gelecek yani.

Uyarımı yapmama rağmen halen sahte nicklerle giriş yapıp yama araklıyor. Uğraşmayacağım artık. 1000 satır bile port etmekten aciz olan bir insana ne desem boş çünkü. Video da attım, yine akıllanmadı. Anlayacağınız, boş yere kendimi yormuş oldum.

Yakında, hatta yakında da demeyeyim, birkaç gün içinde (burada değil) onu sevindirecek paylaşımlar yapacağım.
Emek hırsızlığına her zaman karşıyım kim ne yaparsa kendi becerileri ile alın teri ile yapsın bizde onu ayakta alkışlayalım kimin ne yaptığı ne olduğu ortadadır.

Castellanos

TR YAMA KING
Yönetici
Forum Admini
Şub 19, 2019
8,214
51,006
113
Em

Emek hırsızlığına her zaman karşıyım kim ne yaparsa kendi becerileri ile alın teri ile yapsın bizde onu ayakta alkışlayalım kimin ne yaptığı ne olduğu ortadadır.
Ha bu arada, paylaştığı darksiders yaması da diğer arkadaştan arakladığı yamaydı.

Onun hakkında konu açmıştım, videoları izlemişsinizdir zaten.

Bunun dışında, diğer arkadaştan şüphem yok. Bizim de kimsenin emeğinde gözümüz yok çok şükür. Elimizdeki araçlarla yapabildiğimiz yamaları yapıp paylaşıyoruz. Olmayanlar için de uğraşmaya devam ediyoruz.

Ama malum arkadaş maalesef hazıra konuyor. Neyse, konuyu uzatmanın bir anlamı yok.

yhanova

Foruma Destek Olan Üyemiz
DESTEK OLAN ÜYEMİZ
Ocak 6, 2020
3,815
5,524
113
fıro @fıro sorsana 5.05 ide :)

Castellanos @Castellanos hocam ellerine sağlık su pc yi tamir ediyim indirecegim :)

fıro

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 27, 2020
1,493
1,552
113
fıro @fıro sorsana 5.05 ide :). Beni Burada da yakalayacagın için sormadım oyunun restore edilmemiş halı vardı 5.05 de çalışıyor :)

Castellanos @Castellanos hocam ellerine sağlık su pc yi tamir ediyim indirecegim :)

vedat parlak

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Nis 15, 2019
157
124
43
Darksiders PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Darksiders Warmastered Edition PS4 oyununun türkçe yaması ile karşınızdayız. Öncelikle oyunu çeviren OYUN ÇEVİRİ ekibine buradan sonauz teşekkürlerimi sunuyorum. Yama ile uyumlu olan oyun linkini hem arşivin içinde hem de konu içinde bulabilirsiniz. Türkçe yamayı indirdikten sonra kurulum bölümünü okumayı unutmayınız. Herkese şimdiden keyifli oyunlar dileriz :)

Türkçe Yama OYUN ÇEVİRİ sitesinde de paylaşılacaktır.

Oyunu upload edip paylaşan @hako''ya, tool için delutto'ya ve patch konusunda desteklerini esirgemeyen ispark'a teşekkürü bir borç bilirim.

OYUN HAKKINDA

Kötülük güçleri tarafından kandırılıp dünyanın sonunu erken getiren Mahşerin ilk Atlısı Savaş, Cennet ile Cehennem arasında savaş çıkararak kutsal yasayı ihlal etmekle suçlanıyor. Bunu izleyen kıyımda şeytani güçler cennet ordularını yenerek Dünya'yı ele geçirmişti.

Kutsal Alazlanmış Konsey’in huzuruna getirilen Savaş, yaptıkları için suçlanıyor ve güçleri elinden alınıyor. Onuru kırılan ve ölümle yüz yüze gelen Savaş’a Dünya’ya dönüp gerçeği arama ve sorumluları cezalandırma fırsatı veriliyor.

İntikam peşindeki Melekler tarafından avlanan Savaş’ın intikam almak ve temize çıkmak için çıktığı bu yolculukta Cehennem kuvvetleriyle mücadele etmesi, avladığı iblislerle gergin ittifaklar kurması ve Dünya’nın harabeye dönmüş kalıntılarında seyahat etmesi gerekiyor.

Yeniden Düzenleme Özellikleri:
- Tüm doku çözünürlükleri ikiye katlandı
- İşleme iyileştirmeleri ve revizyon
- Daha iyi gölge işleme kalitesi
- Son işleme efektleri
- 60 FPS oynanış

NOT
Türkçe yama dosyası, 5.05, 6.72 ve 7.02, yani bütün kırılmış versiyonlarda çalışmaktadır.

BİLGİLENDİRME
Türkçe yamanın patch dosyası, EP4389-CUSA05275_00-DARKSIDERSDEEU01-A0100-V0101.pkg dosyasına göre düzenlenmiştir.

Eğer bu ada sahip bir pkg dosyasına sahipseniz, oyunu indirmeyiniz.

Aynı versiyona, fakat isim olarak farklı bir pkg dosyasına sahipseniz pkg dosyanızı EP4389-CUSA05275_00-DARKSIDERSDEEU01-A0100-V0101.pkg olarak adlandırın ve konsolunuza önce yeniden adlandırdığınız oyunu, ardından da yamayı kurun.

Bunun dışında, yamayı siz de bulunan oyuna uyumlu hale getirmek için dilerseniz duxa's repackager programını da kullanabilirsiniz. Bu yazdığım yöntemler işe yarar mı bilmiyorum. Ama denemenizde fayda var diye düşünüyorum.

Oyunu buradan
Değerli ziyaretçimiz lütfen, içeriği görüntüleyebilmek için Giriş yap veya Kayıt ol anlayışınız için teşekkürler.
da indirebilirsiniz.

TÜRKÇE ÇEVİRİ
OYUN ÇEVİRİ EKİBİ

TOOL
DELUTTO

PS4 PORT VE DÜZENLEME
CASTELLANOS

OYNANIŞ VİDEOSU

[Gizli içerik]
ellerinekollarına sağlıkn kardeşim teşekkürler