PS5 Oyun Türkçe Yama Devil May Cry 4 Special Edition PS5 & PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS5 Oyun Türkçe Yama kategorisinde portagas tarafından oluşturulan Devil May Cry 4 Special Edition PS5 & PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI) başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 848 kez görüntülenmiş, 38 yorum ve 16 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS5 Oyun Türkçe Yama
Konu Başlığı Devil May Cry 4 Special Edition PS5 & PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)
Konbuyu başlatan portagas
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan kexepas

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
755
3,157
93
Devil May Cry 4 Special Edition PS5 & PS4 Türkçe Yama İndir (ÇIKTI)

Selam arkadaşlar Devil May Cry 4 Special Edition oyununu Türkçe'ye çevirdim. Oyunda doku dosyaları olarak ingilizce olan kısımlar var, doku olarak ingilizce olan kısımlar hariç tüm her şeyi Türkçe'ye çevirdim.
Keyifli oyunlar dilerim herkese:)

BİLGİLENDİRME
Türkçe font desteklemiyor malesef. Sadece ara sahnelerde Ü-ü ve Ö-ö harfleri destekleniyor. Diğer kısımlar da türkçe harf desteği yok.
Birde bazı karışık cümleleri birebir çeviri yapmadım,çünkü Türkçe de karışık ve anlaşılması zor oluyordu.
O kısımları anlam olarak çevirdim.

PS3 YAMASI HAKKINDA
Artı olarak PS3 içinde test ettim ve orda da çalıştırabildim yamayı. Şuan Red Dead Redemption çevirisiyle
uğraştığım için PS3 için daha sonra port edip yayınlayacağım.

OYUN HAKKINDA
Çok tutulan, tarz sahibi aksiyon oyunu DMC4, yepyeni karakterler ve oyun modları ile bomba gibi geri döndü!

--Vergil eskisinden bile etkileyici biçimde geri döndü! Trish'le baş etmesi kolay ama kombolarıyla tansiyonu artırmayı iyi biliyor! Ve seride ilk kez Lady'yi oynamak da mümkün!

- Efsanevi Kara Şövalye Modu'nda düşman sürülerini karşına al!

--İnanılmaz 1080p görsellerin 60FPS'de tadını çıkar!

--Otomatik kaydetme gibi oyun deneyiminizi zenginleştirecek başka yenilikler de var!

TÜRKÇE ÇEVİRİ
PORTAGAS

PS5 & PS4 TOOL
PORTAGAS

PS5 & PS4 PORT VE DÜZENLEME
PORTAGAS

OYNANIŞ VİDEOSU

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Ekli dosyalar

• 635.4 KB Görüntüleme: 24
  • 816.9 KB Görüntüleme: 24
  • 900.9 KB Görüntüleme: 22
  • 741 KB Görüntüleme: 20
Moderatör tarafında düzenlendi:

Serdarkagan

Aktif Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Şub 22, 2021
498
106
43

Selam arkadaşlar Devil May Cry 4 Special Edition oyununu Türkçe'ye çevirdim.
Oyunda doku dosyaları olarak ingilizce olan kısımlar var,
doku olarak ingilizce olan kısımlar hariç tüm her şeyi Türkçe'ye çevirdim.

Türkçe font desteklemiyor malesef.
Sadece ara sahnelerde Ü-ü ve Ö-ö harfleri destekleniyor.
Diğer kısımlar da türkçe harf desteği yok.

Artı olarak PS3 içinde test ettim ve orda da çalıştırabildim yamayı. Şuan Red Dead Redemption çevirisiyle
uğraştığım için PS3 için daha sonra port edip yayınlayacağım.

Keyifli oyunlar dilerim herkese:)

TÜRKÇE ÇEVİRİ VE DÜZENLEME
PORTAGAS

[Gizli içerik]

Elinize Yüreğinize Sağlık...

portagas

Kayıtlı Üye
Kayıtlı Üyemiz
Eki 30, 2011
755
3,157
93
Arkadaşlar birde bazı karışık cümleleri birebir çeviri yapmadım,çünkü Türkçe de karışık ve anlaşılması zor oluyordu.O kısımları anlam olarak çevirdim. Bunu ilk mesaja yazmayı unutmusum oraya da ekledim.
Mesajınız otomatik olarak birleştirildi:

Oyun indi, akşama inşAllah video hazır olur :)

Bu yama güzel oldu. Bunu da hiç yapamamıştım :)
Tekrardan eline emeğine sağlık.
Rica ederim,ne demek. Seninde emekleri sağlık bir çok oyun türkçe olarak sundun bizlere :)

Deniz36

Tanınmış Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Eyl 26, 2023
615
468
63
Emeklerine sağlık teşekkür ederim portagas @portagas